Az Online Társkeresés egy hatalmas iparág manapság, és úgy tűnik, mintha mindenki legalább egyszer már kipróbálta volna. Egy egyszerű okostelefonnal, szinte bárkivel, bárhol megismerkedhetsz. Az eredmények legtöbbször pozitívok, és az indulása óta nőttek a kapcsolatok és a házasságok. Állítják, hogy a párkapcsolatok, amik online kezdődtek sikeresebbek mint bármely más társkeresés, hiszen az ilyen párok már a szűrési folyamatok alapján találták meg egymást.

Ezt szem előtt tartva, még mindig sokan vannak akik még tanulhatnának az online társkeresés etikettjéről. Vannak kulcsfontosságú hibák, amelyeket a világ minden táján elkövetnek, és megakadályozhatja, hogy találjanak valakit. Rengeteg információ van az interneten arról, hogy mit tegyél, hogy találj egy partnert magadnak, de sokkal kevesebb arról, hogy mit ne. Összegyűjtöttük a három legnagyobb hibát. Tanulj ezekből, hogy tökéletesítsd a partnered utáni keresést.

Mentegetőzés a hibákért

Az egyik legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek az online társkeresésben, az hogy szemet hunynak a hatalmas hibák felett. Mégrosszabb, ha rengeteg férfi megpróbál mentegetőzni, és azt mondják ‘igen, de…’ Az online társkeresés remek eszköz, hiszen pontosan leírhatod, hogy mit is keresl és így megtalálhatod aki illik hozzád; de ha elkezded hanyagolni a saját igényeid, mert tetszik valaki a profilképe alapján, akkor magad alatt vágod a fát.

Online Társkeresési Hibák, amiket a férfiak elkövetnekHa például azt írtad, hogy nem szeretnél egy dohányzóval együtt lenni, akkor egyértelműen azért írtad, mert erre meg van az okod. Lehet az az ok bármi, talán nem rég szoktál le, és nem szeretnél vissza szokni, vagy jártál valakivel aki folyamatosan dohányzott, vagy van rá más okod, hogy miért nem akarsz járni valakivel, aki rá van szokva a cigarettára. Azonban, ha ezt figyelmen kívül hagyod, mert a lány cuki a profilképjén, akkor az “igazi” keresése lehetetlen.

Megoldás

Egy sikeres kapcsolat nem azért működik, mert mind a ketten szeretitek, ahogy a másik kinéz. Az egyik módja, hogy kikerüld az olyan embereket, akiknek olyan jelleme van ami neked nem tetszik, hogy kiírod ezeket a jellemeket a profilodra. Ha az oldal amit használsz, nem engedi az ilyen funkciókat, akkor figyelmesen olvasd végig a kiszemelted profilját mielőtt még írsz neki. Mondjuk, hogy nem szeretnél távkapcsolatot. Ha nem olvasod el az összes profilt teljesen, akkor lehet hogy rengeteg időt pazarolsz el valaki olyanra, aki nagyon messze lakik tőled.

Néha ezek a problémák azonban hasznosak, ha például valaki olyannal beszélgetsz aki nem szereti a dohányzást, te pedig éppen próbálsz leszokni, akkor ez a kapcsolat segíthet is ebben. Miután megismered ezt a hölgyet szemtől-szemben is, motiválva fogod érezni magad, hogy leszokj, hogy ismét találkozhassatok. Ha a probléma kissebb, akkor talán megéri átgondolni a dolgokat, de bármi nagy dolog ami zavar, időpocsékolást fog okozni, ha szemet hunysz felette. Ezt figyelembe véve, mindenki profilján először az ilyen problémákat keresd.

Csak a szex

Csak akkor említsd meg a szexet valakinek, ha azt kiírta a profiljára, mint egy fő édeklődési témát. Máskülönben, ezt a témát hanyagold. Ha előtte még nem beszélt a szexről és te hirtelen felhozod, akkor hátborzongatónak tűnhetsz.

Online Társkeresési Hibák, amiket a férfiak elkövetnekHa főként a szex érdekel téged – nem pedig a komoly párkapcsolat, akkor rengeteg weboldalt és applikációt tudunk neked ajánlani, ami kifejezetten a BE kapcsolatokkal foglalkozik.

Az online társkeresés olyanok számára hasznos, akik komoly kapcsolatot keresnek valakivel az ágyon kívül is. Ha téged csak a testi kapcsolat érdekel, akkor győződj meg róla, hogy a jó oldalon vagy. Ha az alkalmi társkeresés érdekel, akkor itt bővebben olvashatsz róla.

Megoldás

Ma már rengeteg lehetőség elérhető a társkeresésben, hihetetlenül könnyű olyan oldalt találni, ami megfelel a számodra. Ha csak szexre vágysz, akkor rengeteg oldal van, ahol találhatsz alkalmi partnereket. Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor először el kell nyerned egy hölgy tetszését.

Rengeteg férfi úgy hiszi, hogy a felszedős szövegek magabiztosságot sugallnak, de a nők pont az ellenkezjét gondolják. Természetesen a nők szívesen beszélnek a szexről, de csak akkor ha a beszélgető partnerükben megbíznak és előttük magabiztosak is.

Néha lehet, hogy egy komoly kapcsolatot keresel, de a szexuális beállítottságod is ugyanolyan fontos. Ebben az esetben, olyan megközelítést kell találnod, ami mőködik. Például, az egyik legjobb dolog amit tehetsz, hogy végigbézed a profilokat és olyan valakit keresel, akinek hasonló szexuális beállítottsága van, mint neked. Az egyik hiba amit nagyon sok nő és férfi is elkövet, az az, hogy azt hiszik, hogy online társkeresőkön bármiről beszélhetnek.

Bővebben olvashatsz erről itt. Ez egyszerűen nem igaz – mikior volt az utolsó alkalom, hogy a bárban valakihez oda mentél és egyből a szexről kezdtél el beszélni? Amikor már rendesen megismertétek egymást az illetővel, és megbíztok egymásban, akkor hozhatod szóba ezt a témát.

Elutasítás miatti frusztráció

A nők és a férfiak teljesen máshogy látják, hogy hogyan kell valakit elutasítani. A nők ínkább egy rövid üzenetet írnak az elutasításról, míg a férfiak ínkább csak nem válaszolnak. Azonban, ez fordítva szokott történni. A férfiak nem törődnek azokkal az üzenetekkel, amik nem érdekli őket, és a nők elutasító leveleket írnak, amiket a férfiak nem szeretnek olvasni.

Online Társkeresési Hibák, amiket a férfiak elkövetnekSajnos a társkeresők egy kis százaléka olyan emberekből áll össze, akik sértő üzenetet küldenek, mitán valaki elutasítja őket. Ez nem csak a nőnek esik rosszul, aki megkapja ezt az üzenetet, hanem a mai világban, az ilyen levelek a közösségi hálózatokon is gyorsan kikötnek.

Továbbá, vannak olyan férfiak, akik nem szeretik ha figyelmen kívűl vannak hagyva, így az online társkeresés ihesztő lehet a nők számára. Ha vissza is írnak, akkor egy sértő üzenet hadra számíthatnak. Ha nem írnak vissza, akkor ‘bunkónak’ számítanak. Ilyen esetekben, van hogy nők teljesen feladják az online társkeresést.

Megoldás

Mindenkinek szembe kell néznie az elutasítással. Ez ellen nem tehetsz semmit, viszont a reakciódat irányíthatod. Természetesen az elutasítás ronthat az önbizalmadon és csökkentheti az önbecsülésed, de nem szabad hogy ez átvegye a hatalmat. Jobb ha még az elején megtudod, hogy egy lányt nem érdekled, mint hogy elmenjetek több randira is, hogy csak utána jöjj rá, hogy nem is igazán érdekelted, nem igaz?

Ezen felül, nem minden elutasításnak van köze hozzád, lehet az ok bármi más, mint például kevesebb szabadidő, vagy rossz egészség a családban. Ha valaki nem ír vissza, akkor nyugodtan írhatsz egy második üzenetet. Ha ezután se kapsz választ, akkor keresgélj tovább. Ne agyalj valaki olyanon, aki soha sem fog vissza írni.

Végső soron, foglamunk sincs, hogy mi is történik mások életében, ezért nincs jogunk megítélni őket, vagy megsértődni, ha valaki elutasít minekt. Miért nem bízol meg másokban, azzal, hogy nem veszed a szívedre a dolgot? Ez így sokkal jobb, és őszintébb, hiszen így nyugodtan továbbléphetsz, nem pedig egy online társkereső csalásba esel.

Összefoglalás

El kell döntened. Haragudno fogsz olyan üzenetek miatt, amit felett nincs hatalmad? Vagy ínkább arra figyelsz amik felett van. Kerüld a felsorolt fenti hibát, és ki tudja, lehet hogy egyből rád talál az igazi.

mm

Helló! Én vagyok a Tarskeresooldalak24.hu szerkesztoje. Már sok társkereso oldalt leteszteltem, és itt a blogon, átadom a legjobb társkeresési tippeimet férfiaknak.

scroll up