Értékelés Elolvasása CTK.hu

Értékelés Elolvasása CTK.hu

A Cronos Társkereső Klub – CTK 1998-as alapítása óta támogatja a társkeresőket az eredményesebb ismerkedésben. Az irodai Prémium tagság keretében személyi tanácsadóik országszerte 42 helyszínen nyújtanak szakmai segítséget az ügyfeleknek az ideális társuk megtalálásában. Több tízezer párkapcsolat jött létre felkészült kollégáik közreműködésével az esetek többségében a regisztrációt követő 3 hónapon belül.

Fiók létrehozása

Dating.dk anmeldelse

Előnyök

4 féle tagsági csomag közül válogathatnak a tagok

Az oldal rengeteg hasznos és érdekes funkcióval rendelkezik

Az oldal maga modern, és a használata viszonylag egyszerű

Hátrányok

Aki komolyabban gondolja az internetes társkeresést az jobban jár a másik három csomaggal

Az oldal remek csomagokat ajánl a felhasználóinak, azonban az ingyenes tagsággal szinte lehetetlen társat keresni

Dating.dk anmeldelse

ingyenes társkereső 

Nemek szerinti megoszlás

%

Százalékos férfiak

%

Százalékos nők

A ctk.hu egy remek lehetőseg társkeresésre. Az oldal csapata személyesen igyekszik azon, hogy minden felhasználója megtalálja az igazit. Az oldal tagjainak 62%-a 3 hónapon belül megtalálja a partnerét, és ezt a sikert a nagyszerű funkcióknak, a különböző tagsági csoportoknak és az oldal dedikált csapatának lehet köszönni. Az oldal drágább mint a többi társkereső oldal, azonban a funkciók és a siker-arány miatt megéri.

társkereső

Előfizetés CTK.hu

A Prémium tagságot azoknak ajánlják akik csak számukra megfelelő, valós adatokkal rendelkező partnerrel kívánnak találkozni, kihagyva a felesleges levelezgetést és a komolytalan szándékú tagokkal való randevúkat. Az oldalon nem Elérhető a Facebookos bejelentkezés, azonban a regisztráció nagyon egyszerű, elég megadni a becenevet, a nemet, a születési dátumot, az e-mail címet és a települést.

A felhasználók tudnak böngészni a többi tag között, ahol rengeteg információt tudhatnak meg róluk. Ezek például az alap infók, mind például a testalkat, a kor, foglalkozás, de bővebben is olvashatnak róluk a profijukon. Elolvashatják a bemutató szövegüket, hogy kit tartanak ideális partnernek, a család, karrier, életmód, külső, szabadidő információt, és az elvárásaikat.

A bővebb informació hozzáféréséhez azonban szükséges a regisztráció.

Preços

Ár Csomag
(Standard csomag)2,790 Ft/ hónap
(Classic csomag)2,990 Ft/ hónap

Fiók létrehozása

Előnnyel Prémium Tagság

A prémium tagság rengeteg előnnyel rendelkezik, ugyanis egy iroda csapata személyesen hozza össze a felhasználót a hozzá illő személlyel. A hagyományos – irodai – társközvetítést választó párkeresőkkel személyes kapcsolatban állnak. Tudják róluk a legalapvetőbbet: nem valamiféle fantomok, hanem valós személyek.

A beszélgetéseik során ok, – a társközvetítés elhivatottságát valló irodavezetők – fontos információk birtokába jutnak a társkeresők személyiségével, életkörülményeivel, elvárásaival kapcsolatban, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az igényeknek megfelelő partner kiválasztásában a társközvetítés szerepének magas színvonalon eleget tegyenek.

Prisliste

1 hónap
2 790 Ft/hónap
3 hónap

1 366 Ft/hónap
6 hónap

983 Ft/hónap
12 hónap
658 Ft/hónap

Felsorakoztatják a felhasználó igényeinek megfelelő partnerjelölteket, azonban a személyes találkozás dönti el, hogy ki nyeri el végül a kegyeit. Az irodai társközvetítés átlagosan négyszer nagyobb hatékonysággal működik, mint az online társkeresés. A társközvetítés az irodáikban teljes diszkréció és rendszeres, személyre szabott szakmai segítségnyújtás mellett működik.

A sikeres társközvetítés érdekében garantálják az állandó kapcsolattartást és a társkeresőkkel való rendszeres konzultációt. Komoly kapcsolatot kereső, leinformálható ügyfélkörből választhatja ki irodáikban a felhasználó a számára szimpatikus jelölteket.

Az irodai társközvetítés lehetőséget ad a felhasználó számára ahhoz, hogy mind az irodai Prémium tagság leinformált párkeresői, mind az online társkeresők közül válogathasson.

Nem hagyható azonban figyelmen kívül az a tény, hogy az online társkeresők adatainak leinformálhatóságára nincs olyan mértékű garancia, mint a irodai társközvetítés módszerét választók esetében, hiszen az online szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleiket nem ismerik személyesen. A klasszikus társközvetítés során valódi, hiteles információkat kaphat az adott iroda vezetőjétől, megkönnyítve ezzel számára a legszimpatikusabb klubtagok kiválasztását.

Azonban, aki nem engedheti magának meg a prémium tagságot sem kell hogy csüggedjen, hiszen a másik három csomag is rengeteg előnnyel rendelkezik. Az ingyenes tagsággal a felhasználó válaszolhat a többi tag levelére, értesítést kap elvárásainak megfelelő életkorú új regisztráltakról, napi ajánlás az elvárásainak megfelelő tagokról az ő környékéről, ingyenes kapcsolatfelvételi lehetőségek (szavazás, teszt kitöltés, kérdezz, palackposta,

“tetszel”, “randiznék vele”), találati lista megtekintése, adatlap módosítása (adatlap, fénykép). A standard tagság ezek mellett a következőket adja: részletes kereső használata, levél írása. A classic tagság az előzőleg felsorolt extrák mellet még az ingyenes tagok is tudnak a levelére válaszolni, és a társtalálás garantált.

Az oldalon összesen 2 és fél millió látogató van, havonta   többen mint 10 ezren regisztrálnak, és hetente több mint 100 ezer levelet kézbesítenek.

A nemek aránya szépen eloszlik, 48% nő, és 52% férfi. A tagok 42%-a diplomás, és 62%-a 3 hónapon belül megtalálja a párját. Az oldal többek között tippeket és tanácsokat tud adni a felhasználóinak a blogján. A sikertörténetek is elérhetőek, ezzel adva reményt a  többi felhasználónak, és ezzel bizonyítva, hogy az oldal  működik.

 Felhasználók hozzászólásai:

A ctk.hu egy remek lehetőseg társkeresésre. Az oldal csapata személyesen igyekszik azon, hogy minden felhasználója megtalálja az igazit. Az oldal tagjainak 62%-a 3 hónapon belül megtalálja a partnerét, és ezt a sikert a nagyszerű funkcióknak, a különböző tagsági csoportoknak és az oldal dedikált csapatának lehet köszönni. Az oldal drágább mint a többi társkereső oldal, azonban a funkciók és a siker-arány miatt megéri.

“Zsolt még alig múlt 22 éves, amikor ügyfelem lett. Magas, jól szituált fiatal srác, aki komoly kapcsolatot keres. Eltelt a “tanulóév “sokat beszélgettünk és éreztem, hogy ő is formálódik. Voltak találkozásai, de a siker váratott magára. Néha elkelt a bíztatás, de ő egyébként sem volt egy csüggedő típus. Miért is lett volna? Minden rendezvényünkre eljött, még akkor is, amikor tudta, hogy nem igazán a huszonéves korosztály a jellemző.

Kb.. másfél evvel ezelőtti bálunkra Zsolt szokás szerint elővételben megvette a jegyet. / közben újabb évet hosszabbított / Kérdésére hogy lesznek e hozzávaló korú lányok, nem igazán tudtam nagyon bíztatni. Egyik ügyfelem, egy negyvenes hölgy szintén elővételben vett jegyet. A bál előtti napon telefonált, hogy beteg lett, és mi lenne, ha a lánya, aki 21 éves és főiskolás eljönne helyette. Örömmel vártuk. Zsolttal az első perctől kezdve “egymásra “kattantak”.

Látszott, hogy igen jól érzik magukat egymás társaságában. A rendezvény után mindig együtt láttam őket a városban. KB két hónapja találkoztam Zsolttal. A “hogy vagytok “kérdésre az úját mutatta, amin karikagyűrű csillogott.

A válasz már fölösleges volt. Az esküvőt őszre tervezik. Közben Zsolt komoly 26 éves fiatalember lett, és elmondása szerint a legjobb döntést hozta, amikor 22 évesen/ bármennyire is furcsállották néha mások,/ de eljött egy társkereső irodába.”

- Anita

ingyenes társkereső 

scroll up