Értékelés Elolvasása Lovebox.hu

Értékelés Elolvasása Lovebox.hu

A lovebox.hu egy társkereső oldal, ami már több mint 13 éve segíti felhasználóit, hogy megtaláljak az igaz szerelmet. Az oldal első látásra modern és tiszta, ami könnyen csalogatja az új regisztrációkat. Jelenleg csaknem 350 ezer aktív felhasználó van az oldalon, ami bővül havonta 6000 új taggal. Közel 1,2 millió taguk keresett és sokan közülük találtak is társat náluk.

Kapcsolatok, együttélések, házasságok, gyerekek születtek szép számmal. A tagok 51%-a nő, és 49%-a férfi, ami szinte hihetetlenül jó aranynak minősül. Ahogy a szlogen is mutatja, ez a társkereső oldal főként azoknak készült akik komoly kapcsolatra vágynak. A regisztráció ingyenes és egyszerű. 

Akar a facebook profilunkat használva is beléphetünk, ami lényegesen lerövidíti ezt a folyamatot. A Lovebox népszerűségét a közel 500 millió levelezés és a mintegy 3 millió feltöltött fotó is bizonyítja. Több mint 300.000 felhasználó adatlapja között lehet válogatni, értékelni őket, chatelni, levelezni a többiekkel.

Fiók létrehozása 

Előnyök

Az oldal használata viszonylag egyszerű.

A kinézet remek, nincs extra, felesleges információ elrejtve az oldalon, így a felület tiszta és könnyen érthető

A bő keresési feltételek segítenek bárkinek, hogy megtalálja az ideális párt

A lovebox ügyel a felhasználói biztonságára, így nem ad ki fontos információt a tagjairól

A nemek aránya szinte egyenlő, így mind a két félnek könnyebb a társkeresés

Hátrányok

A sikertörténetek hiányoznak a loveboxról

és az oldal talán nem a legtökéletesebb az idősebb korosztálynak, akik már annyira nem értenek a modern technologiához

Azonban, ezt nem bonyolult megtanulni, így bármelyik korosztály nyugodt szívvel használhatja

társkereső

ingyenes társkereső 

Nemek szerinti megoszlás

%

Százalékos férfiak

%

Százalékos nők

társkereső

Előfizetés Lovebox.hu

A lovebox.hu az egyik legajánlottabb társkereső oldal, és nem véletlenül. A használata egyszerű, a kinézete tiszta, a funkciók modernek és hasznosak. Ugyan az oldal csak 300 ezer aktív taggal rendelkezik, azonban az újított verzió miatt ez valószínűleg nőni fog a közeljövőben.

Az oldal rendelkezik saját telefonos applikációjával, így könnyen elérhető bárhonnan, bármikor. Facebook és Instagram profil is elérhető, ami az e-mailes ügyfélszolgálattal és GYIK-kel együtt segíti a felhasználóit.

Az oldal keresési feltételei segíti a tagokat, hogy megtalálják az ideális társukat. A lovebox megvédi a tagjait, ugyanis fontos adatokat nem adnak ki senkinek. Így bárki biztonságosan keresheti a párját ezen az oldalon.

Preços

Ár Csomag
1 hónap1 490 Ft/hónap
3 hónap990 Ft/hónap
12 hónap490 Ft/hónap

Fiók létrehozása

A számítógépen és a mobilon is. A Lovebox társkeresőn a közösségi élet is pörög. Fórumaikon a felhasználók megoszthatják a gondolataikat a többiekkel, a naplókkal mások életét követhetik. Közös chatfal várja őket, ha kikapcsolódásra, vagy kötetlen társalgásra lenne épp szükségük. Az oldalon regisztráció nélkül is szét lehet nézni, így akik gondolkoznak a regisztráláson láthatják, hogy van-e olyan tag az oldalon aki érdekelné őket.

Egy egyszerű keresést ajánl a fő oldalon, ahol az ember kiválaszthatja, hogy melyik nem érdekli, melyik Megyében és hogy milyen korosztályba legyen az illető. A lovebox.hu ügyel a felhasználók biztonságáért, így csak apró adatokat adnak ki az idegeneknek, mint például test-súly, haj szín, magánéleti állapot, iskolai végzettség, stb. A tagok csak egymás felhasználó neveit láthatják, az igazi nevüket nem. A Lovebox egyedülálló társkereső, mert nem csak a párjukat találhatják meg náluk az emberek, de aktív közösségeikben barátokra is lelhetnek.

A weboldal rendelkezik egy Facebook és Instagram profillal is, ahol inspirációs képeket és hasznos cikkeket, blogokat osztanak meg. A lovebox rendelkezik GYIK-kel (Gyakori Kérdések) és online ügyfél szolgálattal is. Ha viszont a felhasználó nem talál választ a kérdésére, felkeresheti őket az e-mail címükön vagy akár a Facebookon is. A sikeres és hatékony ügyfélszolgálat is hozzá adható a sikereik közé. Az oldalt idén frissítették, hogy lepést tartson a modern technologiával, és a felhasználók igényeivel.

A lovebox ezelőtt egy gyenge társkereső oldalnak minősült, felülete első látásra komolytalan benyomást keltett, de ennek ellenére az oldal jól volt felépítve. Részletes keresésre – a kevés keresési szempontnak köszönhetően – nem volt lehetőség az oldalon. A kapcsolatlista igen hasznos funkció volt már akkor is, hiszen ennek segítségével jól kategorizálhatják a felhasználók a beszélgető partnereiket. A nők és férfiak aránya a frissítés előtt nagyon eltérő volt, csupán 36% nővel, és 64% férfival.

A mobil applikácio nem volt elérhető, telefonos ügyfélszolgálat és GYIK nem létezett ezen az oldalon, így a tagok csakis e-mailben kérhettek segitséget. Az ezelőtti ára is mutathatja, hogy az oldal nem tartozott a legajánlottabbak közé: 635 Ft/hónap.

Az idei változás rendkívüli módon lendítette a loveboxot a jó irányba, ma már az egyik legjobb és legmodernebb társkereső oldalnak van minosítve. Sikertörténetek sajnos nem elérhetőek ezen a társkereső oldalon, de egy kis keresgélés után a Google-on bárki rátalálhat régebbi tagok történeteire/tippjeire és siker élményeikre fórumokon és cikkekben.

A vélemények eloszlanak arról, hogy valóban lehetne párt találni ezen az oldalon, hiszen sokan említik, hogy a legtöbb férfi főként egyéjszakás kalandra vágyik, a nők java pedig csak jó időtöltésnek/szórakozásnak veszi. Azonban fórumokon, sokan említik, hogy igenis lehet párt találni a loveboxon, de mint a legtöbb társkereső oldalon, itt is egy kis türelem, és munka kell hozzá.

Sokan találták meg a most már házastársukat ennek az oldalnak köszönhetően. A Lovebox tulajdonosa is köszönheti a szerelmi életét az oldalnak, ugyanis közel 30 randit és két komoly kapcsolatot is hozott neki.

Felhasználók hozzászólásai:

A lovebox.hu az egyik legajánlottabb társkereső oldal, és nem véletlenül. A használata egyszerű, a kinézete tiszta, a funkciók modernek és hasznosak. Ugyan az oldal csak 300 ezer aktív taggal rendelkezik, azonban az újított verzió miatt ez valószínűleg nőni fog a közeljövőben.

Az oldal rendelkezik saját telefonos applikációjával, így könnyen elérhető bárhonnan, bármikor. Facebook és Instagram profil is elérhető, ami az e-mailes ügyfélszolgálattal és GYIK-kel együtt segíti a felhasználóit. Az oldal keresési feltételei segíti a tagokat, hogy megtalálják az ideális társukat. A lovebox megvédi a tagjait, ugyanis fontos adatokat nem adnak ki senkinek. Így bárki biztonságosan keresheti a párját ezen az oldalon.

“A Lovebox nagy kedvencünk, hiszen használata egyszerű, gyors, ráadásul 501.294 regisztrált taggal rendelkezik, így nagy az esély, hogy a régóta magányos társkeresők is hamar párra leljenek.

A Loveboxon többféle módszer létezik a partnerkereséshez: kiválaszthatod a keresés szempontjait saját magad, de megnézheted az összes aktuális jelentkezőt is, és a neked tetszőket egy saját listába helyezheted át. Egyetlen negatívuma, hogy viszonylag sok hamis adattal rendelkező felhasználója van, ám ezek könnyen felismerhetők.

Akárcsak a többi társkereső, a Lovebox használata is regisztrációs díjhoz kötött, az ár azonban szerencsére nem vészes: egy havi regisztráció egy emelt díjas sms árába kerül, azaz 240 forint + áfa, így még mindig ez a legolcsóbb az összes hasonló internetes lehetőség közül.”

Femina Cikk - 2008

ingyenes társkereső 

scroll up