Értékelés Elolvasása Kedvesem.hu

Értékelés Elolvasása Kedvesem.hu

A kedvesem.hu egy társkereső weboldal, ami már 15 éve segít az embereknek megtalálni az igazit. A kedvesem.hu társkereső azért jött létre 2000-ben, hogy segítsen egymásra találni a magányos társkeresőknek. Azóta sok- sok év eltelt és megannyi társkereső él nekik köszönhetően boldog pár kapcsolatban.

Az oldalon 300 ezer fényképes társkereső van jelenleg, aminek 63%-a férfi és csak 37%-a nő. Ez nem előnyös azok szamara akik egy nőben szeretnék megtalálni az igazit. Az aki férfit keres, azonban nyugodtan válogathat a jelöltek közül. A kedvesem.hu a fő oldalon sok információval szolgálja az új és régi felhasználókat. Fontosnak tartják, hogy a kedvesem.hu oldalaira csak moderálás után kerülhetnek fel a társkeresők és fotóik.

Fiók létrehozása

Előnyök

rendszeresen moderálják, így minőségi tartalommal és valódi párkeresőkkel találkozhatunk rajta

Mindenképpen pozitív, hogy előfizetés nélkül is írhatunk üzenetet az általunk kiválasztott személynek

Az oldalon található chat felület is, ami a tagsági díj befizetése után gördülékenyebb beszélgetést tesz lehetővé

Az oldal ellátja tagjait pár tippel és illem szabállyal a felhasználókat, így segítve a párkeresésben

Hátrányok

Az első, és legfontosabb probléma, az hogy a felhasználók szinte semennyire nincsenek védve

A profiljukat, bárki regisztráció nélkül is megnézheti, a fényképeikkel együtt

Ez hatalmas probléma, ugyanis így bárki vissza élhet az adatokkal amiket egy egyszerű kattintással elérhetnek

társkereső

ingyenes társkereső

Nemek szerinti megoszlás

%

Százalékos férfiak

%

Százalékos nők

társkereső

Előfizetés Kedvesem.hu

 A regisztráció ingyenes az oldalra, de a chat használata már pénzbe kerül. Az ára nem olcsó, de nem is hihetetlenül drága. Viszont figyelembe véve a sok hibát és funkció hiányt az oldalon, nem biztos, hogy az embernek megéri ezt a társalkodó oldalt használni.

A legrémisztőbb dolog az oldalon, hogy nem védi a tagjait. Bárki aki rábukkan erre az oldalra, regisztráció nélkül megnézheti az összes profilt és a tulajdonosuk fényképeit. Ez nem a legideálisabb a mai világban, hiszen a felhasználók fényképei és adatai bárhol kiköthetnek. 2013-ban, a kedvesem.hu-t 450.000 adatvédelmi bírságra kötelezték, továbbá elrendeltek a következőket:

Preços

Ár:
575-1490 Ft/ hónap

Fiók létrehozása

Előnnyel Prémium Tagság

A keresést le lehet szűkíteni, nőkre, férfiakra, nőkre fényképes profilokkal, és férfiakra fényképes profilokkal. Ám ha ez nem elég, a részletes keresésre kattintva a felhasználó beírhatja a szamara ideális nő/férfi adatait, mint például testalkat, súly, magasság, családi állapot, gyerekes és dohányzó.

Ám ha ez sem elégíti ki a felhasználó vágyait, a keresés a jellemzésekbe kattintva böngészhet tovább a felhasználók között. Ez viszont már nem elérhető a nem regisztrált emberek számára. A felhasználók blogokat is írhatnak, ami elérhető a közösség gomb alatt. Itt bárki böngészhet a blogok és a felhasználók fényképei között. Azonban, a blogokat sajnos nem használják a tagok. A legtöbb blog alatt meg nincs bejegyzés, amit ezzel a felirattal jeleznek: “Nincs bejezés még ebben a blogban.”

A helyesírási hibát leszámítva, ez egy kellemes funkció lehetne, ha a tagok használnák. Jelenleg nincs információ arról, hogy naponta hány új taggal bővül a weboldal, vagy hogy melyik korosztály a domináns.

Ár lista

Arany csomag:

1 hónap990 Ft/hónap
3 hónap663 Ft/hónap
12 hónap 415 Ft/hónap

Platina csomag:

1 hónap1 490 Ft/hónap
3 hónap 996 Ft/hónap
12 hónap 582 Ft/hónap

A kedvesem.hu rendelkezik egy facebook profillal is, ám ha a felhasználónak kérdése van irántuk, jobban jár ha az e-mailes ügyfélszolgálathoz fordul vagy a GYIK-ben (Gyakori Kérdések) keresgél, ugyanis a facebook oldal nem válaszol a tagok kérdéseikre és a telefonos ügyfélszolgálat nem létezik.

Ez egy hatalmas hátrány az oldal szamara, hiszen a legtöbb ember mar rendelkezik facebook profillal és onnan kényelmesen tehetnek fel kérdéseket. Így ha a weboldal nem válaszol, akkor egyszerűen egy másik oldalt választanak. Sajnálatos módon a mobil applikáció sem érhető el, így a felhasználók csak asztali gépről vagy laptopról tudjak kényelmesen elérni az oldalt. A regisztráció ingyenes az oldalra, de a chat használata már pénzbe kerül.

Az ára nem olcsó, de nem is hihetetlenül drága. Viszont figyelembe véve a sok hibát és funkció hiányt az oldalon, nem biztos, hogy az embernek megéri ezt a társalkodó oldalt használni. A legrémisztőbb dolog az oldalon, hogy nem védi a tagjait. Bárki aki rábukkan erre az oldalra, regisztráció nélkül megnézheti az összes profilt és a tulajdonosuk fényképeit.

Ez nem a legideálisabb a mai világban, hiszen a felhasználók fényképei és adatai bárhol kiköthetnek. 2013-ban, a kedvesem.hu-t 450.000 adatvédelmi bírságra kötelezték, továbbá elrendeltek a következőket:

a www.kedvesem.hu honlapon továbbra is jogellenesen kezelt 16 éven aluliak személyes adatainak törlését vagy a szükséges törvényes képviselői nyilatkozatok utólagos beszerzését, valamint az adatkezelési gyakorlat jogszabályoknak megfelelő átalakítását a fenti társkereső oldalra történő regisztráció tekintetében,  

a www.kedvesem.hu honlapra történő regisztráció során a direkt marketing célú hírlevelek küldéséhez való hozzájárulás beszerzésére vonatkozó gyakorlatuk jogszabályoknak megfelelő átalakítását, valamint az adatkezelés céljai között a direkt marketing célú hirdetések küldésének feltüntetését,

tegye egyértelművé szabályzataiban az adatkezelés folyamatát, nevezze meg az abban résztvevő társaságokat, valamint azt is, hogy milyen célból, milyen tevékenységet végeznek a személyes adatokkal. Tisztázza ennek megfelelően a Postvex Kft. adatkezelésben betöltött szerepét, amennyiben szükségesnek tartja a „vállalatcsoportjára” történő utalást, jelölje meg pontosan annak tagjait és pontos részvételüket az érintettek adatainak kezelésében,

feldolgozásában, valamint a www.kedvesem.hu honlapon elérhető adatkezelési szabályzat jogszabályoknak megfelelő átalakítását a felhasználók személyes adatai kezelésének szabályait tartalmazó jogszabálynak és jogorvoslati lehetőségeik pontos megjelölése érdekében.”

Felhasználók hozzászólásai:

Mindent egybevéve, a kedvesem.hu nem egy megbízható társkereső oldal. A tagjait egyáltalán nem védi, mint ahogy a büntetés is igazolja. Az oldal kinézete maga teljesen rendben van, de a funkciók, a biztonság és a jó ügyfélszolgálat hiánya tönkre teszik a jó élmény reményét.

Nincsenek sikertörténetek az oldalon megjelenítve, így nem tudható hogy mennyire hatékony ez a társkereső oldal.

“Elérhetetlen az ügyfélszolgálat, nem lehet törölni a profilt, nem lehet lemondani az előfizetést, de a pénzt levonják, ráadásul a társkereső rendszer találatokat sem ad – panaszkodnak a legújabb, tévés kampányban is futtatott online társkereső, a kedvesem.hu felhasználói az Indexnek. Egy olvasónk azt írta, már azt várja, mikor szedik le a bankszámlájáról az összes pénzt, mivel a fizetős regisztrációnál a bankkártyaadatait is megadta.”

- Trinitas

ingyenes társkereső 

scroll up