Értékelés Elolvasása Paratlan.hu

Értékelés Elolvasása Paratlan.hu

A Páratlan társkereső oldala nagyon egyszerű felépítésű, nem tartalmaz semmilyen felesleges információt, menüpontot. Előfizetési díja magas, felhasználóinak száma körülbelül 350.000 fő, de ezt kárpótolja a könnyű, logikus és részletes keresés lehetősége. Az oldalon található chat box hasznos funkció, hiszen itt gördülékenyebben zajlik a beszélgetés, mint üzenetek formájában. Kiszemeltünkkel webkamerán keresztül, élő kép segítségével is beszélgethetünk, így téve személyesebbé az online társkeresést. 

Az oldal állítja, hogy náluk már tobb, mint 4 millió kapcsolat kezdődőtt. A regisztrálás ingyenes, és egyszerű, hála a Facebook-os belépésnek. Az oldal nemrég frissult, így a kinézete most már modernebb és tisztább. A páratlan elérhető Angolul és Németül is, így nem csak magyarok keresgélhetnek ezen az oldalon.

Fiók létrehozása 

Előnyök

A regisztráció és belépés egyszerű hála a facebook-os támogatásnak. Az oldal alap használata és feliratkozása ingyenes, így aki nem akar pénzt szánni a társkeresésre, az is keresgélhet ezen az oldalon

A tagok értékelhetnek másik felhasználókat is, így a többiek könnyen nézelődhetnek, tudva hogy ki az akit jobb elkerülni és ki az aki megér egy üzenetet, akkor is ha talán nem gondolta volna

Az oldal szereti ha a tagok boldogok, ezért is remek az ügyfélszolgálatuk, ami elérhető e-mailen, telefonon vagy akár online is, plusz a facebook-on is lehet kérdezősködni, hiszen ott is válaszolnak

A telefonos applikáció is elérhető már, így bárki, bármikor használhatja az oldalt az okostelefonjáról

Hátrányok

Az oldal egyetlen hátránya, hogy az ár a prémium tagsághoz elég magas a többi oldalhoz képest

Ezért ha valaki a prémiumos extrákra vágyik, mélyen kell a zsebébe nyúlnia.

társkereső 

ingyenes társkereső

Nemek szerinti megoszlás

%

Százalékos férfiak

%

Százalékos nők

társkereső 

Előfizetés Paratlan.hu

Mindent egybevetve a paratlan.hu az egyik legjobb társkereső oldal Magyarországon. A funkciók remekül működnek, és sokban segítik a felhasználókat az igazi keresésében. Az ügyfélszolgálat is nagyszerű, és mindig elérhető. A tagok a kérdéseikre gyors választ kaphatnak Facebook-on is. Az oldal rendelkezik telefonos applikációval is, így kényelmes a társkeresés. A prémium tagság ára magas, viszont a vele járó extra funkciók miatt megéri.

Preços

Ár Csomag
1 hónap2199 Ft
3 hónap5599 Ft
6 hónap8699 Ft

Fiók létrehozása

Az egyik érdekes funkció a páratlan randi nevű játék, mely segítségével, a felhasználó, akár percek alatt is találhat magának párt. Nemrég elindították a telefonos applikációjukat is, így kényelmesen keresgélhetnek, beszélgethetnek a felhasználók. Az oldal helymeghatározást használ, hogy megtalálja a felhasználóhoz legközelebbi tagokat.

A páratlant azonban nem csak magyarországon használják, felhasználók megtalálhatók Angliában, Németországban, Írországban és a világ bármely pontján. A felhasználók profiljai megtekinthető regisztráció nélkül is, azonban a többi funkció használatához a belépés szükséges.

A regisztráció es az alap használat, mint például a profil létrehozása, fényképek feltöltése, ajándékok küldése, ismerkedés és a csevegés is ingyenes. A profilokon bárki megtekintheti a tagok alap adatait, mint például a korát, a csillagjegyét, kapcsolati státuszát, és így tovább. Megtekinthető meg további információ, amit a tag saját magáról tölt ki, és hogy milyen az ideális pár számára.

A profilon be lehet jelölni, ha valaki tetszik, lehet ajándékot küldeni vagy akár szavazni is a kiszemeltre. A profil legalján, az oldal ajánl a megtekintett felhasználóhoz hasonló tagokat, és másik felhasználókat, akik még nem voltak megtekintve. Bármely felhasználót le lehet tiltani, vagy akár jelenteni szabály sértésért egy egyszerű kattintással.

A felhasználók gyűjthetnek érméket is, amelyeket a beállítások aloldalon érhetőek el, a kis profil képre kattintva. Az oldalon a nemek aránya szépen eloszlik, 44%-a a felhasználóknak nő, 56%-a férfi. Az oldal ügyel a felhasználóira, ezért is elérhető a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat, és a GYIK. így ha egy felhasználónak kérdése vagy problémája van, gyorsan kaphat rá választ. Az oldal Facebook profillal is rendelkezik, ahol kedves és inspiráló idézeteket osztanak meg.

A facebook oldalt csaknem 200 ezer ember lájkolta. Az oldalon való regisztráció törlése is egyszerű, és szintén a beállítások aloldalán található. Ez biztonságérzetet adhat a tagoknak, hiszen rengeteg másik társkereső, nem engedi a törlést ilyen könnyen, csakis e-mailen keresztül lehet jelezni, ha a felhasználó szeretné lemondani a szolgáltatásukat. A felhasználók megtekinthetik, hogy ki és mikor látogatta meg az oldalukat és a profilképukre kattintva, ők is megtekinthetik őket.

A felhasználók szintén megnézhetik, hogy kik azok akiknek tetszettek, az “akiknek tetszem” aloldalon, így ha a másik fél kezdeményezni, viszont érdeklődik, a felhasználó tud róla. A fényképeket ki is emelhetik az oldalon, az “Ide teszem a fotóm” linkre kattintva az oldal tetején. Csak olyan profil képeket tudnak kiemelni amit a moderátorok már ellenőriztek. Ha van elég érméjük, akár több profil képet is kiemelhetnek. A moderátorok minden feltöltött képet ellenőriznek, és szükség szerint áthelyezik, vagy letiltják a nem megfelelőeket. A felhasználók a keresési lista elejére is kerülhetnek.

A profiljuk népszerűsítésére használhatják az első helyre ugrást a találati listában. A profil az új tagok között első lesz, mintha pár perce regisztrált volna, így újra a figyelem középpontjába kerül. A prémium tagságra vágyók többféle előfizetési csomag közül választhatnak, az áraik időről-időre változnak az akciók miatt. Érdemes hosszabb idejű Prémium tagságot választani, illetve bank kártyás vagy Paypalos fizetési módot választani, mert ilyen esetekben akár 30-50 százalékot is spórolhat a felhasználó.

A prémium tagság rengeteg extrákkal jár: a homályos képek eltűnnek, megnézheti kiknek tetszik, kapcsolatba léphet azokkal is, akik nem az o korcsoportjában és lakóhelyén keresgélnek, kapcsolatba léphet népszerű tagokkal, rögtön értesül róla, ha elolvasták az üzenetét, visszafele is léphet a randi játékban ha véletlenül nemet nyomott, kapcsolatba léphet 50 társkeresővel minden nap, megnézheti az összes személyt akik megnézték a profilját, fénykép nélkül is használhatja a funkciókat, böngészhet láthatatlanul, a másik fél nem értesül róla ha megnézi a profilját, szavazhat bárkire, a prémium tagság mellé ajándék érméket ad az oldal, és eltűnnek a hirdetések a weboldalról.

“Az én sikertörténetem úgy gondolom nem az a megszokott: „Szia! Tetszik az adatlapod, jó lenne téged jobban megismerni” eset.

Az én sikertörténetem más! Gyönyörű és hihetetlen: De hogy is kezdődött?

Egészen decemberig nyúlik vissza, amikor is nézegettem a férfiak adatlapjait és rábukkantam az Ő adatlapjára. A fénykép alapján úgy gondoltam: „nem rossz… olyan átlagos”. Küldtem rá egy mosolyt.

Közel egy hét múlva a flörtöt elfogadta, de nem írt nekem levelet. Hát én ezzel le is tudtam a dolgot. Úgy voltam vele, biztosan csak udvariasságból nem utasított el, de nem akar velem megismerkedni. Mivel én azt az elvet vallom, hogy a kezdeményezés a férfié, ezért elkönyveltem magamban, hogy „kosarat kaptam”, nem írok neki. Tovább is léptem.

Telt az idő, volt próbálkozás mással, de január közepére, megint visszakerültem az „elejére”. Újra leültem a gép elé, és egy mély levegő vétel után, újra nekiveselkedtem és elkezdtem nézegetni a férfiak adatalapjait… és akkor egyszer csak felbukkant az Ő adatlapja. „No, fene!” – gondoltam magamban – „Levette a képét! Talán túl sokan írhattak rá!” Jót mosolyogtam rajta, hiszen én is jártam már így. Felraktam magamról egy képet és egy nap alatt több mint húszan írtak rám (ebből okulva, már nem teszek fel magamról képet).

Újra végig olvastam az adatlapját, majd továbbmentem. Csakhogy a keresést újra és újra elölről kellett kezdenem és minden egyes alkalommal kikötöttem az Ő adatlapjánál. Talán nem véletlenül! Akkor döntöttem el, hogy írok neki (hisz szegény, éppen úgy járt, mint ahogy én). A rövidke üzenet ennyi volt: „Látom, levetted a fényképedet. Ezek szerint “túl” sokan írtak rád? ”

Elég sokáig gondolkoztam rajta, hogy elküldjem-e a levelet, hiszen, egy hónappal ezelőtt már visszautasított. Így hát úgy döntöttem, a levél végére zárásként odabiggyesztem a „További jó párkeresést kívánok” szöveget, amiből majd fogja tudni, hogy nem ismerkedés szándékából írtam neki. A levelet elküldtem és két nap után kaptam az értesítést, hogy levelet kaptam tőle. Biztos voltam benne, hogy elutasít, de a levelét kérdéssel zárta, és ezzel elkezdődött egy rövid, de annál tartalmasabb levelezés az élet „nagy” dolgairól.

Az első találkozásunkkor mikor megpillantottam, nem akartam hinni a szememnek. Egy magas, jóképű, mosolygós fiatalember állt előttem. Gyönyörű zöld szemeivel azonnal megbabonázott és én az esélytelenek nyugalmával vetettem bele magam a beszélgetésbe: „Mit is akarhatna egy ilyen jó pasi – aki bárkit megkaphat – egy olyan átlagos nőtől, mint én?” A választ azóta megkaptam: SZERELMET!

Négy hónapja vagyunk együtt és elmondhatom, hogy soha nem voltam ilyen boldog, mint amilyen most vagyok MELLETTE! Rátaláltam az IGAZI-ra, az én hercegemre (Antal jelentése: herceg)! Mindenkinek kívánom, hogy találja meg a párját, és legyen nagyon-nagyon boldog!”

Anita

ingyenes társkereső 

scroll up