Értékelés Elolvasása Elittars.hu

Értékelés Elolvasása Elittars.hu

“Ha komolyan gondolja a társkeresést és szeretne tartós kapcsolatot találni, az Ön számára az ELITTÁRS társkereső a megfelelő választás.” – állítja az oldal. Elittárs nem csak egy modern és fantasztikus oldalt tud ajánlani, hanem egy globális cégnek, Affinitas GmbH-nek, is a része, ami össze kapcsolja az összes tarskereso oldalt világszerte.

Nem csak azon igyekeznek, hogy az amerikaiak párt találjanak maguknak, hanem a weboldalukat ma már több mint 20 országban elindították, segítve világszerte rengeteg társkeresőnek.

Fiók létrehozása

Dating.dk anmeldelse

Előnyök

Az oldal használata egyszerű, a kinézet tiszta, de ugyanakkor modern.

A személyiség teszt és a társajánló kiválóan működik, így a felhasználó gyorsan es egyszerűen megtalálhatja a neki szánt párt

Az oldal a biztonsagot nagyon fontosnak tartja, így a felhasználók adataival óvatosan bánnak

Hátrányok

A regisztráció és pár funkció használata ugyan ingyenes

Elittárs, nem a legolcsóbbnak bizonyul

társkereső

ingyenes társkereső

Nemek szerinti megoszlás

%

Százalékos férfiak

%

Százalékos nők

társkereső

 Előfizetés Elittars.hu

Az Elittárs pont azt adja amit igér, felhőtlen társkeresést egyszerűen és kényelmesen. Rengeteg hasznos funckióval segíti a felhasználókat rálelni az igazira, a biztonságukra mindig ügyel. Az ügyfélszolgálat az egyik legjobbnak minősül az országban, s nem véltelenül. Sikertörténetet bőven lehet olvasni az oldalon, ami igazolja, hogy az Elittárs igenis működik.

Az oldal modern, használata egyszerű, az ár bizony magasabb mint a legtöbb társkereső oldal, viszont a hatalmas mennyiségű funkcióért cserébe, bőven megéri.

Preços

Ár:
575-1490 Ft/ hónap

Fiók létrehozása

Előnnyel Prémium Tagság

A regisztráció nagyon egyszerű, ahol a felhasználó megadja az email címet, a jelszavat és kitölti az általános kérdéseket, mint például a neme, kora, kapcsolati státusza. Az Elittárs nagyon komolyan veszi a tagok privát információit, ezért az adatokat bizalmasan és magabiztosan őrzik. Az ügyfélszolgálaton alaposan megvizsgálnak minden új regisztrációt, hogy kiszűrjék a hamis profilokat, így a felhasználok csakis valós emberekkel beszélhetnek.

Funkciók

Ingyenes

Prémium

Tudományos alapú személyiségtesztIgenIgen
Önhöz illő partnerjelöltekIgenIgen
Mosoly küldéseIgenIgen
Fényképek feltöltéseIgenIgen
Üzenetek megtekintéseNemIgen
Korlátlan üzenetváltásNemIgen
Fényképek megtekintéseNemIgen
Tájékoztatás az adatlap látogatókrólNemIgen
Gyakoribb jelölés más felhasználók számáraNemIgen
Adatlap hitelesítésNemIgen
Értesítés az olvasott üzenetekrőlNemIgen
Letölthető széleskörű személyiségelemzésNemIgen
"Mi lenne, ha..." Naponta akár 20 további partnerjelöltNemIgen

Az oldal átlagosan 2,500 párt hoz össze sikeresen, hála a kiváló kereső rendszerüknek és hogy hetente mintegy 18 ezer új felhasználó regisztrál. Ha ez nem lenne elég, két harmada a tagoknak rendelkezik legalább egy diplomával, így nem csak az általános tagok kozott lehet keresni, hanem az edukáltak között is.

Ha a funkciók a téma, az Elittárs bőven rendelkezik velük, mint például a társajánló szisztem, ami segít a felhasználóhoz egy tökéletesen illő társat találni, meg úgy is ha a felhasználó talán nem gondolta volna elsőre, vagy mint a mélyebb keresési társajánló, ami megkéri a tagokat, hogy adják meg a leendő társsal és a párkapcsolattal szembeni elvárásaikat.

A személyiségteszt alapján legfontosabb jellemzők, a preferenciák és a lakóhely alapján naponta 3-7 partnerjelöltet ajánlanak, így minden társkereső időt és energiát spórolva ismerkedhet valóban hozzá illő egyedülállókkal. Függetlenül attól, hogy a felhasználót mit érdekli, idősebbek, katolikusok, homoszexualis kapcsolatok, egyedülálló szülők, itt minden egyszerűen megtalálható, hála a kiváló funkcióknak, amit az Elittars ajánl.

Természetesen, ha ez nem lenne elég, az oldal szolgál segítőkész kapcsolati tippekkel, szakértő tanácsadókkal, és természetesen pszichológusokkal, így a felhasználó tudja, hogy az Elittars csapata elszántan segíti őt, hogy mindig megkapja a legújabb tippeket és hogy a randizás zökkenő-mentesen mehessen.

A tipp között, lehet találni tanácsadás, hogy hogy kezdjen el a felhasználó újra randizni, hogyan írjon egy jó profilt, és hogy az első randin, hogy derítse ki, hogy a másik tag valóban hozzá illő-e. A csapat dedikált, és keményen dolgozik ahhoz, hogy minden felhasználó sikeres élményekben legyen gazdag a randi világában. A regisztráció nagyon egyszerű, ahol a felhasználó megadja az email címet, a jelszavat és kitölti az általános kérdéseket, mint például a neme, kora, kapcsolati státusza.

A teljes biztonság erdekeben, ID-s igazolást, személyes igazolást és egy nagyszerű csalás felderítési programot használnak, így a felhasználók információja 100% biztonságban van náluk. Többféle árajánlat létezik, attól függően, hogy ki, mennyi funkciót szeretne elérni az oldalon.

Hatalmas leárazások is vannak, mint például, hogy 66%-kal olcsóbban lehetett elérni különleges funkciókat, mint például elérhetőség nagyon részletes profilokhoz, telefonos elérhetőség, társajánló, jelzés, ha valaki elolvasta az üzenetüket, jelzés, hogy ki nézte meg a profiljukat, és a legfontosabb, határtalan kommunikáció korlátok nélkül. Ha a felhasználó valóban szeretné megtalálni a tökéletes párosítást, a társajánló megteszi neki.

 Előnyök és hátrányok

Az Elittárs pont azt adja amit igér, felhőtlen társkeresést egyszerűen és kényelmesen. Rengeteg hasznos funckióval segíti a felhasználókat rálelni az igazira, a biztonságukra mindig ügyel. Az ügyfélszolgálat az egyik legjobbnak minősül az országban, s nem véltelenül. Sikertörténetet bőven lehet olvasni az oldalon, ami igazolja, hogy az Elittárs igenis működik.

Az oldal modern, használata egyszerű, az ár bizony magasabb mint a legtöbb társkereső oldal, viszont a hatalmas mennyiségű funkcióért cserébe, bőven megéri.

“Több kudarcba fulladt kapcsolat után egy ismerősöm ajánlását követően regisztráltam az ELITTÁRS oldalán, úgy gondoltam evvel növelem az esélyeimet a partnerkeresés tekintetében. Az igazat megvallva két korábbi párommal is internetes társkereső oldalon ismerkedtem meg, nincsenek fenntartásaim az ilyen módon történő ismerkedéssel szemben. Kb.

2 és fél hónap után ismerkedtem meg Krisztinával, ő üzent először nekem, mivel a fotóim és adatlapom alapján nagyon szimpatikusnak tartott. Többszöri levélváltást követően, személyesen is találkoztunk, az első randink Balatonlellén volt. Már az első találkozó alkalmával is azonnal kölcsönös szimpátia alakult ki egymás iránt, valamint a kémiai vonzalom is – amit én nagyon fontosnak tartok – azonnal működött.

Nagyon sok közös érdeklődési körünk van legfőképpen a sport, a mozgás, az egészséges életvitel, a Balaton szeretete és spirituálisan is nagyon egy hullámhosszon mozgunk. Már az első találkozást követően megbeszéltük a következő randink időpontját és azóta is, a közel 200 km- es távolság ellenére, amikor lehet, együtt töltjük a szabadidőnket.”

Keleman, Sinku

ingyenes társkereső

scroll up