Értékelés Elolvasása Love.hu

Értékelés Elolvasása Love.hu

A Love.hu társkereső 2006-ban indult útjára azzal, hogy segítsék a társkeresők egymásra találását. Olyan rendszert teremtettek nekik, mely egyszerű, könnyen használható és követi az aktuális társkeresőtrendeket a folyamatos fejlődéssel. Eddigi sikereiket köszönik a társkeresőknek, akik oldalukon regisztráltak, és itt keresték, vagy keresik a hozzájuk illő párt.

Eddig összesen több mint 2 millió társkereső használta az oldalt; közülük több mint 200 ezer ma is aktívan használja a társkereső funkciókat; több mint 85 ezren hozzájuk térnek vissza, amikor életük ismét társkereső pályára sodorja őket; és naponta 600 új társkereső választja a love.hu társkereső oldalt.

Fiók létrehozása

társkereső

Előnyök

A love.hu komolyan foglalkozik azzal, hogy minden felhasználó társra találjon, ezért segíti őket a tippekkel és a blogokkal amik megtalálhatóak a fő oldalon

A regisztráció és az oldal egyszerű használata ingyenes, így bárki keresheti az igazit ezen a tarskereső oldalon

A telefonos applikació is ingyenes

mint például a LoveRulett, a tarskereső blog, a komplett porfolió adatlap, a fórum, és meg lehetne sorolni

Hátrányok

hogy túl van zsúfolva

így nehezebben kezelhető mint másik tarskereső oldalak

A napi boldogság adagoló funkció aranyos

A love.hu nem tűnik ki a többi társkereső oldal közül

társkereső

ingyenes társkereső

Nemek szerinti megoszlás

%

Százalékos férfiak

%

Százalékos nők

Előfizetés Love.hu

Mára nemcsak Magyarország egyik piacvezető társkereső oldala a love.hu, hanem egyben közösségi oldal is, ahol nap, mint nap történik valami, amiért érdemes visszajárni. Ha a felsorolt funkciók nem lennének elég megyőzők, az oldal felajánl randizós és ismerkedős tippeket is.

A fő oldalon lehetőség nyílik arra, hogy bárki böngésszen a felhasználók között a LoveRulettnek hála. Egy egyszerű funkcióval el döntheti a felhasználó, hogy ki az aki tetszik, és ki az aki nem, vagy ha szeretne, egy könnyű kattintással tovább lephet a következő tagra.

Egy rövid ismertető, bemutatja a tagot, hogy hol lakik, mit keres, kit keres, és a test alkatát. A LoveRulettel gyorsan lehet válogatni a tagok között, akár regisztráció nélkül is. Szinten a fő oldalon található a napi boldogság adagoló, ahol vicces, megható es különleges képek között nézelődhetnek a tagok.

Preços

Ár Csomag
1 hónap1 490 Ft/hónap
3 hónap 997 Ft/hónap
6 hónap748 Ft/hónap
12 hónap 541 Ft/hónap

 Fiók létrehozása 

Az elmúlt 5 év alatt az oldal hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ez a fejlődés azt eredményezte, hogy összeszokott közösségek alakulnak ki, és a rengeteg szórakozási lehetőség mellett az emberek 99 %-os eséllyel találják meg azt, akit keresnek legyen szó tartós kapcsolatról, barátságról, vagy izgalmas kalandokról.

Az ingyenes regisztráció mellett korlátlan feltöltési lehetőséget kap a felhasznaló, vagyis annyi fényképet és videót oszthat meg magáról, amennyit csak szeretne. Az adatlapja, ahogyan a többi társkereső profiloldala is komplett portfolió adatlap, mely minden részletre kiterjedően bemutat másoknak: hogy néz ki, milyen a stílusa; mit tart fontosnak az életben; mit akkor, amikor a társkeresés a tét; és a legapróbb részletekig körülírhatja a keresett személyt, melyet a rendszer megjegyez, és a továbbiakban ennek megfelelően szelektál.

Ahhoz, hogy ismerkedjen, hogy megismerje a többi társkereső gondolatait, stílusát, véleményét, a felhasználó kihasználhatja a Love.hu fórumait. Ha szívesen osztja meg a gondolatait, véleményét másokkal, hamarabb felfigyelnek rá. Velük gyorsabban megtalálhatja a párját. Az ingyenes alapverzión túl lehetőség van “biztosabbra” menni. Már a legrövidebb időre szóló előfizetés esetén is (250 Ft + ÁFA) rengeteg plusz funkció áll rendelkezésre.

VIP-tagként pedig: a képeket megtekinthetőek nagy méretben is; az adatok lekérhetőek azoknak, akik megnézték az adatlapját; igényelhető a levelezés és csevegés mentése; saját írószín választhatása a fórumokon a könnyebb azonosíthatóság érdekében; a társkeresők neve mellett az életkoruk is látható; az új tagokat pedig 48 órára visszamenőleg le lehet kérni;

.és az előnyök sora még korántsem teljes. Hogy a Love.hu osszehozza a felhasználónak teremtett társkeresőkkel bevezettek néhány szexi funkciót is: levelezés; a kacérabbak küldhetnek egymásnak flörtöket; és a chat és videócsevegő is rendelkezésre áll egymás megismerésében.

Ez mellett ott van a tarskereső blog is, ahol a felhasználók olvashatnak cikkeket és híreket szerelemről, randizásról és így tovább. Egy kicsit bonyolultabb a funkció, amit az oldal alján találhatnak a felhasználók, “tarskeresők lakhely szerint”. A linkre kattintva az oldal újra betölt, de most a Love Rulett csak azokat a felhasználókat mutatja, akik a linkre kattintott megyében laknak. Ez lényegeben egyszerű, de mivel ez a funkció elég messze helyezkedik a tag böngészőtöl, így nehéz össze kapcsolni a kettőt.

A linkre kattintva a felhasználó könnyen feltételezheti, hogy az oldal egyszerűen újra töltött, de nem történt semmi változás. Erre a funkcióra nincs is szükség, hiszen a LoveRoulett felett helyezkedik a keresési funkció, ahol a felhasználó bejelölheti, hogy hol keres part, milyen korban és milyen nemben. Az oldal kinézete nem a legmodernebb és egy kicsit túl zsúfolt is. A funkciók elhelyezkedése zavaros, így eltart egy ideig amíg a felhasználó megtanulja kezelni a weboldalt. A telefonos applikáció ingyenesen elérhető, így a tagok könnyen és kényelmesen tudnak keresgélni bárhol és barmikor.

 

Felhasználók hozzászólásai:

Mindent egybevéve, az oldal azt teszi, amit igér; segít párt keresni. A funkciók jól működnek, azonban nem rendelkezik semmilyen különlegességgel. A regisztràció és az oldal normális használata ingyenes, így itt bárki keresheti az igazit. Az oldalt viszonylag egyszerű használni, a túlzsúfoltságot leszámítva.

A tagok itt nem csak párt kereshetnek, hanem akár életre szóló barátokat is, hála a fórumnak és a blognak. A love.hu elérhető telefonon is, az ingyen letölthető applikáción keresztül, így bárki aki rendelkezik okos telefonnal kényelmesen keresgélhet ezen a társkeresőn.

“Regisztrációm utáni 3. napon jött egy levél! Egy régen látott ismerős levele volt az. Néhány levél és chat után úgy döntöttünk,hogy találkoznunk kell. A sors akarata is volt,mert mikor Ő leült a géphez és bejelentkezett a LOVE.hu-ra úgy gondoltam,hogy az lesz az utolsó fellépése,mert nem igazán hitte,hogy itt bármi is lehet.

Ekkor meglátott engem és ismerős volt a neki a szempár ami vissza nézett rá,-hogy az ő szavaival éljek-, igaz még nem telt el sok idő az első találkozásunk óta,de teljes az összhang köztünk és boldogok vagyunk,hogy egymásra találtunk. Mindenkinek ezt a felemelően és őrjítően jó érzést kívánjuk, csak hinni kell és mindenkire rátalál a boldogság….”

ingyenes társkereső 

scroll up