Nagyon izgatott voltam, amikor Andrew felhívott. Egyszer találkoztunk, miután megismerkedtünk egy online társkereső oldalon, és én nagyon vonzónak találtam. Miután nem hallottam felőle egy hétig, az üzenet amit az üzenetrögzítőn hagyott, nagyon csalódottá tett. Elhívott vacsorázni… Az anyukájával, aki felajánlotta, hogy ő fizet.

Andrew nem az első furcsa ember volt akit elutasítottam egy üzenet után. Néhány potenciális partner undok volt, néhány piszkos, és néhány piszkos és néhány pedig késett. Lehet, hogy azt gondolod, hogy túl válogatós vagyok, de ínkább szelektívnek tartom magam – nem fogok komprumisszumokat kötni, amikor arról van szó, hogy mit keresek egy férfiben. Úgy gondoltam, megosztom a tapasztalatokat, amiket a rossz randikon szereztem.

Ki fizessen?

Az ember aki fizet, nem szabad, hogy a jelölted anyja legyen (nem is kellene már a második randin megismerned, de az egy másik történet). Általában, a férfi fizeti az első randit, de ez egy kicsit bonyolult lehet, ha egy azonos nemű kapcsolatról van szó. Az az igazság, nem igazán számít ki fizeti az első randit, addig amíg az illető el nem felejtkezik a borravalóról.

Valakit elvinni egy randevúra, azt jelenti, hogy mindent bele ad (szóval a kuponokat most hagyd otthon). Randi valakivel aki folyamatosan az árakat számolgatja egyéltalán nem vonzó, és jelzi a jövőbeli viselkedését. És a rekord érdekéért, ha te hívtad el a férfit, akkor neked illik fizetni.

Szólj, ha nem érdekel

Online Társkeresés: Etikett az első találkozásrólNem olyan régen az egyik ismerősöm eldicsekedett azzal, hogy milyen jól sikerült a randija. A lány nevetett a viccein, kényelmesen érezte magát, és megvolt köztük az a különleges szikra. Képzelheted a csalódását, amikor nem lett második randi belőle, sőt a lány nem is jelentkezett. Ez aggasztó és érthetetlen lehet valaki számára.

Ha a randi rosszul ment, akkor érthető lenne, hogy hirtelen eltűnt, de ha csak elutasítani akarta, akkor is illik legalább szólni. Nem kell hatalmas jelenetet rendezni abból, ha valaki nem érdekel, de nem szabad őket lógva hagyni sem.

Légy közeledő

“Tegnap megsérültem, de nem mondhatom el, hogy hogyan.” Ez az amit egy srác mondott nekem a hatodik randi után. Az hogy utcai verekedésben, őrült fetish közben vagy egy torna gyakorlat közben sérült meg, nem számít. Apró titkokat vissza tartani soha se jó jel. Senki sem akar egy rejtélyes emberrel randizni.

Beszélj mértékkel

Egyik ismerősöm panaszkodott, hogy mindenki akivel randizott sokat beszélt. Az ő védelmére, ő nagyon ékesszóló és a modor nagyon fontos neki. A barátom nem veszi figyelembe, hogy általában akkor beszél valaki nagyon sokat, ha ideges. Néhány ember, egyszerűen nem tud sokat, amikor a kommunikációs etikettről van szó. Nem kell valaki olyannal randiznod, aki sose marad csendben, de ne ítélkezz – mind csak emberek vagyunk.

Légy önmagad

Ne kompromizálj, hogy valakinek jobb legyen. Ha nem tetszik, ahogy valaki öltözik, ne próbálj meg változtatni rajta. Ha a partnerednek nem tetszik, ahogy borravalót adsz, akkor ne próbáld meg kimagyarázni a tetteid. Hacsak valamit rosszul csinálsz, a dolgok amiket teszel vagy mondasz, azt mutatja, hogy ki is vagy te.

Ha bocsánatot kérsz valamiért, ami a partnerednek nem tetszik, az sokat mondhat a karakteredről – vagy annak hiányosságáról. Nincs semmi gond a fejlődéssel és a jobb emberré válással, főleg ha az akivel randizol inspirál téged. De ha valamit ezért teszel, hogy tetszél valakinak, akkor kétségbeesettnek fogsz tűnni.

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up