Ha az a típusú ember vagy, aki szeret ismerkedni és élvezi kideríteni, hogy hova vezethet az új kapcsolat, akkor az alkalmi társkeresés a neked való. Ha szereted az érzékiességet is, akkor te vagy az ideális alkalmi randizó partner. Ez az útmutató tanácsokkal lát el az ilyen jellegű társkereséssel kapcsolatban, hiszen nehéz elkezdeni egy kis segítség nélkül.

A homoszexuálisok ezt előbb elkezdték, mint a heteroszexuálisok, viszont ma már az ilyen jellegő társkeresés bekerült minden szexuális orientációba. Ha szórakozni szeretnél, a kötődés és a kapcsolatok problémái nélkül, akkor az alkalmi társkeresésre van szükséged, és ebben a modern társadalomban, ezzel a vággyal nem vagy egyedül.

Alkalmi társkeresés hatalmas jelenség volt, amikor online társkereső oldalak elkezdtek kialakulni. Az online társkeresés arról szól, hogy az emberek megismerkednek online, flörtölnek egymással és kapcsolatba kerülnek, de már a kezdetekben is voltak olyan felhasználók különböző oldalokon is, akik másra vágytak, valamire a flörtölés és a kapcsolatba kerülés között.

Az volt a vágyuk, hogy találjanak valamit megszorítások nélkül – lefeküdhessenek egymással, de ne kelljen újra találkozni. Ezt régen felnőtt társkeresésnek hívták.

Sajnálatosan a felnőtt társkeresésnél, a pornó ipar vissza élt ezzel a kifejezéssel, kizárólag a keresekedelmi céljai miatt. Ebből kifolyólag, ez a társkeresés új nevet kapott – alkalmi társkeresés. A célja, hogy két ember megegyezésre jusson, hogy valahol találkozzanak és beszéljenek az eseményekról, amik ezen a találkozón történnek. Ezért az egyetlen dolog, ami ezeken a találkozókon történhet, az az amit már előre megbeszéltek – nem több, nem kevesebb.

Ha partnert keresel alkalmi társkeresésre, akkor jó ötlet lehet meglátogatni párat azokból a társkeresési oldalakból, amik ezt ajánlják. Fontos, hogy olyan oldalt használj, ahol kényelmesen érzed magad, de ezt viszont csak úgy tudhatod meg, ha többet is kipróbálsz.

Különböző tényező, mint például az életkor, a preferenciák és a kívánt anonimítási szint határozza meg, hogy hol érzed magad kényelmesen. Egy másik jó társkereső oldal, hogy alkalami társkeresőket találj a C-Date.com.

Casual Dating Tips

Miután találsz valakit, akivel randizni szeretnél, itt az ideje, hogy felkészülj. Fontos, hogy tisztában legyél minden lehetőséggel ami megtörténhet a randevún, miközben továbbra is biztonságban maradsz – a cél, hogy a randit ne kövesse nehézkes követelés.

A következő lista tippeket ad, hogy hogyan használd az alkalmi társkeresést kötelezettségek nélkül:

  1. Állj készen hogy valami újat csinálj. Egy informális alkalmi randin megengeded egy idegennek, hogy nagyon közel kerüljön hozzád, így rossz ötlet lehet, ha egy csomó extra gátlással rendelkezel, mert az ronthat a randi fejlődésén. Azonban, ha nyitott és őszinte vagy, akkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy a randi sikeres legyen.
  1. Nyílvános helyen találkozzatok először, ha lehetséges, így biztosra tudod, hogy az illető nem próbál meg bántani vagy átverni téged. Nem biztonságos valakivel, akit online ismertél meg privát helyen találkozni, hiszen sosem tudhatod, hogy mik is a szándékai. A későbbiekben persze ott találkozhatsz vele ahol akarsz – privát helyen, hotelben, stb….
  1. Megfelelő ruhát viselj az alkalomra. Az okos és csábító kinézet mindig jó ötlet, amit egy nő többféle képpen is elérhet, egy elegéns blúztól a szexi fehérneműig. A férfiaknak elegánsan vagy okosan illik öltözni, ezért kerülje a farmer és a póló párosítást. Az olcsó, szakadt fehérnemű pedig nem elfogadható. Bővebben olvashatsz ezekről itt.
  1. Minimális mennyiségű dolgot hozz a másnap reggelre, arra az esetre, ha a randi szexxel végződik, hiszen nem jó ötlet, ha másnap reggel a partnered arra ébred, hogy borzalamasan nézel ki. A fogkefe és a tiszta fehérnemű mindig hasznos, és a nőknek egy kis mink is jól jöhet.
  1. Annak érdekében, hogy mindig a biztonságos és diszkrét oldalon maradj, ha például egy’egyéjszakás kalandról’ van szó, a szociális biztonság rednkívül fontos. Nem számít mi történik, kerüld el, hogy lefényképezzenek, vagy felvegyenek, főleg, ha éppen meztelen vagy, vagy éppen szexelsz. Nagyon könnyen rossz helyzetbe kerülhetsz, ha nem ügyelsz, így midnig figyelj, hogy hogyan prezentálod magad. Olvass többet a társkereső profilodról.
    Casual Dating Tips
  1. Végül, de nem utolsósorban, gyózódj meg a védekezésről. Ha nő vagy, akkor a fogamzás gátló tablettát szedd, ha férfi, akkor használj óvszert, hiszen a kettő eggyütt megvéd téged a terhességtől és a nemi betegségektől. Mindig legyen nálad két ővszer, csak a biztonság kedvéért. Egy titkos, rejtett telefon is hasznos lehet, arra az esetre, ha véletlen bajba keveredsz.

Miután elintézted ezeket az óvintézkedéseket, nincs más hátra, mint hogy élvezd a randit.

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up