Több száz ezer ember csinált magának egy profilt egy társkereső oldalon, ami egyrészt, egy előny, hiszen több ember közül válogathatunk, másrészt viszont egy hátrány, hiszen így nehezebben tudunk kitűnni a tömegből. Itt olvashatsz többet az online társkeresés előnyeiről és hátrányairól.

Az hogy észre vegyenek, nehéz lehet, ha csak nem vagy valamiért különleges, vagy nem ábrázolod magad valahogy különlegesnek. Nem számít, hogy Tinder-ről, Match.com-ról, eHarmony-ról vagy OkCupid-ról van szó, ez az útmutató segít abban, hogy elkészítsd a lehető legjobb társkereső profilt, és megtaláld az álmaid partnerét.

Összeállítottunk 9 különböző tippet, ami segít az utadon:

 

1. Lásd magad úgy, mint egy terméket

Ha elképzeled a társkereső profilod, úgy mint egy hirdetést egy mesés ruhadarabnak egy előkelő ruhaüzletből, akkor valószínűleg észre veszed, hogy ez rendkívül fontos számodra és a profilod számára, – ez esetben te vagy a fantasztikus ruhadarab – hogy kitűnj a többi profil közül – vagyis a többi ruhadarabok közül, amit a ruhaüzlet kínál. Ha nem tűnsz ki, akkor egy régi, kopott kabát fog lecserélni, mert az jobban tette a dolgát, mint te
A legjobb társkereső profil

2. Válassz egy jó profilképet

Ha nincs képed a profilodon, akkor akár el is felejtheted a sikeres online társkereső karriert. Ily módon, a profilod egyszerűen eltűnik a tömegben, hiszen nincs arcod, ami összecsatol az adataiddal. Így csak egy név maradsz.

Ezért egy (jó) profilkép rendkívül fontos. Van több segítség is arra vonatkozóan, hogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő profilképét, a tippek listában.

3. Készíts egy jó főcímet

A siker kulcsa egy nagszerű főcím a profilodon. Minden remek személyes hírdetés egy ütős főcímmel jár eggyütt, ami felkelti a figyelmet és az érdeklődést a szinglik körében a társkereső weboldalon. Fontos, hogy felkeltsd az emberek figyelmét, és a legjobb módja ennek, a jó főcím.

4. Kerüld a negatív hozzá állást

Soha sem jó ötlet elárulni, hogy a barátod vett rá arra, hogy regisztrálj egy társkereső oldalra. Meglehet, hogy ez az igazság, és természetesen, hogy nem vagy nagy híve a társkereső oldalaknak is igaz… Azonban, ha úgy döntöttél, hogy csinálsz egy társkereső profilt, akkor kerüld az olyan megszólásokat, amik azt mutatják, hogy nem igazán érdekel a dolog.

5. Kerüld a túlzást

Meglehet, hogy úgy nézel ki, mint Geroge Clooney, vagy viccesebb vagy mint Rowan Atkinson, és elég sármos vagy, hogy bekerülj Richard Gere köreibe, de egy lélek se fogja ezt elhinni, ha ezt megírod a profilodon. Az az igazság, hogy “túl jó, hogy igaz legyen”-nek látszol, és az emberek elvesztik az érdeklődésüket irántad. És az a pár ember, aki ezt el is hiszi, lehet hogy nem azok közé tartozik, akikkel egy hosszabb kapcsolatba szeretnél kerülni.

6. Legyél pozitív és izgalmas az írásodban is

Mielőtt még elkezd írni, fontolja meg, hogy mit is szeretne mondani. Általában jó döntés egy rövid, őszinte és pozitív leírás, mert ez egszerűvé, évezetessé és frissítővé teszi annak olvasását. Fontold meg, hogy milyen elvárásai lehetnek azoknak, akik majd a profilod olvassák, és próbáld meg egyértelművé tenni, hogy te azokat el tudod érni.

7. Beszélj magadról

Fontos hogy a profilod olvasójának ne legyen kétsége, hogy ki vagy és mit keresel egy ideális partnerben. Írj magadról, olyan bőven ahogy csak lehet, így mindenki könnyen értheti, hogy ki is vagy. A cél az, hogy lenyűgözd és vonzd az olvasót, ezzel ösztönözve a személyt, hogy szeressen jobban megismerni. Ügyelj arra, hogy keményen próbálkozz.

8. Írj egy kicsit arról, hogy milyen jellemekkel rendelkezel, és milyeneket keresel

A jellemzők, amiket magadról írsz a profilodon, kulcsfontosságóak lehetnek, hiszen eldöntheti, hogy az aki olvassa szeretne-e ez által jobban megismerni téged, vagy tovább lép egy másik online társkereső felé. Ezért is olyan fontos az, hogy tisztán írj arról, hogy milyen jellemzőkkel rendelkezel, és mi az amit másokban keresel.

9. Legyél bíztató

A célja a jó online társkereső profilnak, hogy kapj egy választ valakitől, így tovább léphettek a randizás felé. Ezért is olyan hihetetlenül fontos, hogy bíztasd a kiszemeltedet, hogy írjon neked, hogy jobban megismerhessétek egymást. Ha az olvasó nem érzi magát bíztatva, akkor a profild nem működik, és elpazaroltál egy csomó időt, pénzt és erőfeszítéstEmlékezz, hogy mindig bíztató legyél.

A legjobb társkereső profil

Ahogy ígértük, további tippeket is olvashatsz a profil kép választásról. Ha képben vagy a mai sztárokkal, akkor tudod, hogy szinte soha nem látsz képet róluk smink nélkül – és emelett, a képük több mint valószínű, hogy retusálva is van. Mivel a világ ehez van szokva, ez számít az ideális kinézetnek is.

Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a saját gondolataid magadról – mint például, hogy túl öreg vagy, túl kövér vagy, vagy túl csúnya vagy, hogy feltölts egy profilképét az online társkereső profilodra – egy olyan gondolat, amit nem feltétlenül kell megosztani a külvilággal.

Az olvasó személy szerint gondolhatja az ellenkezőjét, és az egyetlen módja annak, hogy ezt megtudd, az az, hogy adsz egy esélyt, és feltöltöd a profilképed. Olvass itt további tippeket, hogy milyen legyen a profil képed ha férfi vagy, és itt, ha nő vagy.

Végül, de nem utolsósorban, ne feledd, hogy a gyors munka általában nem jó. Fontos megmutatni az arcod, és soha sem rossz döntés egy mosoly. Ajánlatos – és sok társkereső oldalon szükséges -, hogy leglább egyetlen profilképed legyen fent, ami azt jelenti, lehet, felejtsd el azt a csoport képet a tavalyi nyári vakációról.

Ezen túl, a kollázsok, az őrült keretek, a rajzfilmfigurák, vagy a meztelen fotók ritkán kelti a jó hatást a társkereső profilodon. Keltsd fel az érdeklődést a társkereső profiloddal, és tarstd is úgy a bíztató hozzá állásoddal.

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up