Néha az online társkeresés olyan, mintha a “Hol van Waldo?” egyik konyvét olvasnánk. Rengeteg profilon kell keresztülmenned nap mint nap, ezért van, hogy egy idő után mindenki ugyanúgy néz ki. Van hogy a bemutatkozó szövegük is nagyon hasonló:

“Egy vidám szeély vagyok, aki évez minden egyes napot. Szeretem a sportot, a zenét, a barátokat és a családot. Szeretnék valaki jószívűt megismerni, aki nem veszi túl komolyan magát és szeret szórakozni.”

“Jó vagyok a szórakozásban. Szeretek együtt lógni a barátaimmal és megnevettetni másokat függetlenül attól, hogy mit is csinálunk. A szórakozás nálam minennapos szükséglet.”

“Utálom ezeket írni. Egy kedves srác vagyok. Szeretek moziba járni, együtt lógni a haverokkal, nézni az embereket, vagy bármi mást. Nagyon laza vagyok és csak úszok a hullámmal.”

Itt van pár példa őszinte profilokról:

“Szeretek egyedül lenni. Munka után nagyon aktív vagyok, hetente két éjszaka hegyet mászok, és néha jógázok is. A legtöbb hétvégén hegymászó helyekre járunk a környéken a barátaimmal. Nagyon atletikus vagyok, és a legtöbb sportot tudom úgy játszani, hogy nem égetem be magam, amire nagyon büszke vagyok. Fiatalkoromban végig fociztam, majd egyetemen frizbiztem, de mostanában ínkább csak a barátokkal rúgunk párat, ahelyett, hogy versenyeznénk.”

Érdemes megtanulni a nyelvtant rendesen és kijavítani a hibákat a legjobb tudásod szerint, még mielőtt kiraksz valamit az internetre. Fontos ha láttja az illető, akit megpróbálsz elcsábítani, hogy tudod, hogy mi a különbség a “j” és a “ly” között.

Online Társkeresés - Férfiak: Hogyan tűnjön ki a profilod a tömegből

Emellett, soha ne sajnáltasd magad a profilodon. Senki sem akar megismerni valaki szomorút – mindenkinek megvannak a saját problémai, nem akarják még a tiédet is végig hallgatni.

A legújabb kutatások arra utalnak, hogy 35%-a a kapcsolatoknak online kezdődik.* Ugyanez a kutatás azt is kimutatta, hogy ezek a kapcsolatok tovább tartanak, mint azok amik offline kezdődtek.**

Legyél büszke arra, hogy proaktív vagy. Használd ki a tényt, hogy ebben a korszakban megismerhetjük az igazit, anélkül, hogy elhagynánk a házat!

Az online társkereső profilok nem arra szolgálnak, hogy sajnáltasd magad, vagy hogy leírd, hogy hány féleképpen vertek már át tlged. Senki sem szereti a nyaggató személyiséget. Itt van egy példa egy profilról, amitől menekülnek az emberek:

“Nos, őszinte leszek. Belefáradtam, hogy mindig bántanak, hogy egyszerű és sima vagyok. Épp egy váláson megyek keresztül, szóval nem keresem a szerelmet. Már tól sok mindenen keresztül mentem, tól sokszor, túl sok nővel. Senki kedvéért nem leszek egy élő ATM, egy szexjáték vagy egy trófea pasi tovább.”

Ha vannak problémáid a randizásról a multadban, akkor ne az online profilod használd, hogy azokat kifejezd. Mindig tartsd azt a részt pozitívan és tájékoztatóan.

Mindig legyél őszinte, de ne egyszerre. Ne próbáld meg elrejteni a bizonytalanságaidat sem. Ha így teszel, akkor nem jutsz el a második randiig. Ha elrejted az igazi éned, akkor az illető nem fog tudni megismerni és elpazarlod az ő és a sajét estédet is.

Egyszer találkoztam egy férfival, aki a profilján azt írta, hogy 6’ de amikor megérkeztem, akkor láttam, hogy csak 5’9”. Azt hitte, hogy szemtől-szemben nem veszem észre, hogy nem az igazi magasságát adta meg? A hazugság a kapcsolat elején, egyből beindítja a vészjelzőt.

Online Társkeresés - Férfiak: Hogyan tűnjön ki a profilod a tömegből

Töltsd ki a profilod, őszinte válaszokkal. Nem baj, ha nem teljes – nem mindenki ismeri önmagát teljesen. Mindannyiunknak vannak hibái, és ha megpróbálod álcázni a tieid, akkor hazugnak fognak gondolni.

Ha elmondod az élet történeted, és hogy hányszor is bántottak már, akkor elijesztesz mindenkit. Azonban, ha őszinte és pozitív vagy, akkor az emberek értékelni fogják a legitimitásod, főként ha emellet magabiztos is vagy.

Az online profilod egy olyan platform, ahol önmagadat árulod. Ahelyett, hogy felsorold az összes negatív dolgot magadról, mért nem írsz egy listát, hogy mitől vagy menő? Dicsekedj egy kicsit, hogy tudják miért is érdemes veled találkozni. De ne vidd túlzásba – csak mond el az embereknek, hogy mire vagy büszke. Ha szeretnél még okosabbanak és megbízhatobbnak látszani, akkor egy online helyesírás javítóval ezt ide kattintva megteheted.

A legcsalogatóbb profilok azok, amelyikek memutatják, hogy mitől lesz az a személy, aki most van, mitől lesz boldog, és hogy mit szeretne találni. Sok idegen ír ezeknek a profiloknak, hiszen szeretnék őket jobban megismerni.

Ne félj megemlíteni olyan aspektusaid, amik még folyamatban lévő munkában állnak. Az önfejlesztés vonzó tulajdonság, és azt jelzi, hogy progresszív vagy.

Amikor valakinek írsz, bánj velük úgy, ahogy szeretnéd hogy veled is bánjanak. Mindannyian egy szingli csónakban eveztek, és szeretnétek valaki érdekessel partra szállni. Kedvesnek lenni, és nem ítélkezni első látásra hasznos lehet.

Online Társkeresés - Férfiak: Hogyan tűnjön ki a profilod a tömegből

Ha olyan emberek is írnak, akikkel nem szívesen beszélgetnél, akkor se legyél gonosz. Legyen szíved. Nem kell az idődet pazarolnod, elég ha megköszönöd a levelüket, és sok sikert kívánsz nekik. Ha valaki illedelmesen utasít el téged, azt ne vedd a szívedre. Az online társkereső egy olyan platform, ahol a szomorúság nélkül lehet elutasítani másokat, hiszen élőben még nem találkoztatok.

E tippek követése biztosítja, hogy a te profilod kap válaszokat. Most már tudod, hogy mit tegyél azokkal akik tetszenek, és azokkal akik nem. Még mindig olvashatsz tippeket, arról, hogy mi egy jó beszélgetés kezdés, hogy a férfiak milyen hibákat követnek el az online társkeresésben és, hogy mi az amit szabad és nem szabad a férfiaknak az online társkeresőkön.

 

mm

Helló! Én vagyok a Tarskeresooldalak24.hu szerkesztoje. Már sok társkereso oldalt leteszteltem, és itt a blogon, átadom a legjobb társkeresési tippeimet férfiaknak.

scroll up