Mindig ideges vagy a randi előtt? Fél napot azzal töltesz, hogy kiválaszd a megfelelő ruhát? Folyamatason csevegsz randi közbén, és utána egész nap ezen agyalsz?

Rengeteg íratlan szabály van a randizásban, és néha nehéz lehet navigálni köztük. Ha már volt szerencséd néhány rossz randihoz, nehéz lehet újra belevágni. Emlékezz, hogy a randizás remek és élményekkel teli, nem pedig egy olyan dolog, amiben köteles vagy részt venni.

Itt van pár tipp, hogy hogy is tudod ezt elkerülni és sikeresen randizni:

Ne az legyen a fókuszpont

Úgy készülj, hogy legyen más terved is arra a napra, amikor randizni mész. Ha nincsenek más terveid, az egész napod azzal fog eltelni, hogy a randiról agyalsz, ami miatt még jobban ideges leszel. Ugyanakkor, megnőnek az elvárások a randival szemben és hogy mit fog gondolni rólad.

Ezért fontos, hogy keress valami más szórakozást a randi előtt, ami eltereli a gondolataid.

Lazítsd el magad

Fontos megmutatni nőnek és férfinak, hogy nyugodt vagy. Jelezd a társad, hogy szívesen látod az életedben, viszont már így is megvagy elégedve. 

Légy izgatott amikor az életedről beszélsz, de ne legyél arrogáns – nem szeretnéd, hogy a dicsekedésig fajuljon a dolog.

Légy nyitott

10 simple rad for en vellykket date

Nyitottnak és közeledőnek maradni nem egyszerű, ha már volt 20 kiábrándító randid. 

Azonban, a nyitottságot nagyon fontos megtanulni és megtartani. Nem cask arról szól, hogy nyitott legyél magaddal szemben, hanems arról is, hogy nyitott maradj ay iránt amit a partnered mond. Ezzel jelezheted, hogy van benned elég kurázsi, hogy beengedd őt az életedbe. 

Sokan tapasztaják, hogy a randi előtti rengeteg levelezés közben, érzik, hogy összhangban vannak a másikkal. Azonban, mire a randihoz érne a dolog, kiábrándulnak, hiszen ez az összehangoltság elmúlik. 

A nyitottsággal ezt el lehet kerülni. Nyilvánvalóan nem azt mondjuk, hogy mondj el minden egyes dolgot magadról, vagy várd el a másiktól, hogy így tegyen, de legyél nyitott és őszinte, és kérdezősködj a partneredről is. Ugyanakkor, legyél nyitott az iránt, amit a partnered elmond, anélkül, hogy ellátnád őt rengeteg tanáccsal. 

Maradj a hallgatásnál – kivéve, ha a partnered megkérdezi a véleményed, vagy a tanácsod.

Biztosítsd kommunikációval

A nők nagyra értékelik a jó beszélgetést, és általában szívesebben kommunikálnak, mint a férfiak. Ezzel összefüggésben, egy nő gyorsan leírja a férfit, ha nem hall felőle két napig a randi után. Ha csak nem erre vágysz, mint egy férfi – hogy leírjanak – akkor szedd össze magad és beszélj vele, mielőtt még elfelejt téged.

A kommunikáció bíztosítja a nőket, és a férfiakat, hogy kapcsolatban maradtok. Azonban, itt van egy határ! Ne kergesd az őrületbe a folyamatos üzenetekkel. Ugyanakkor biztosítja mind a két félt, ha válaszolsz a partnerednek, ha sms-t ír vagy a telefonon hív fel.

Ha nő vagy, ne felejts el türelmes maradni a randi után. Ne pánikolj, ha nem ír egyből az első nap. Hiszen a férfiak nem akarnak kétségbeesettnek látszani. Ha egyáltalán nem ír a randi után, akkor menj és keresd a következő randi jelöltet. Rengeteg hal van a tengerben, így nem éri meg keseregni, egy rossz randi után.

Flörtölj, flörtölj, flörtölj

Flörtölj akkor is a kiszemelteddel, még akor is ha nagyon ideges vagy. Enélkül a randi könnyedén átformálódik túl barátságossá, vagy unalmassá. Tartsd a szemkontaktust, barátságosan ugrasd és érintsd meg a partnered – de tartsd szemmel a jeleket amiket ő küld neked, ne lépd ár a határokat.

Ne legyél túl komoly

10 simple tips for a successful date

A humor fontos a nők és a férfiak számára is. Egy kis nevetés megmutatja, hogy nem veszed a randit túlságosan komolyan, és segít egy kicsit ellazulni és megszabadulni az idegektől.

Csinálj belőle játékot, ahol mindaketten megismeritek egymást, és csak sodródtok az árral. Ugyanakkor nagyon vonzó, ha egy nő vagy férfi képes magán nevetni.

Tartsd be az ígéreteidet

Ne ígérj olyan dolgot, amit nem tudsz betartani. Ha például, hangosan gondolozol, hogy “jó lenne elutazni együtt valahová”, vagy  ”egy nap, meg kelleni ismerned a szüleimet”, ay úgy hangozhat, mint egy ígéret.

Ezt kerüld el a pár első randin, hacsak nem vagy benne biztos, hogy tényleg ezt szeretnéd. Ez igaz olyan egyszerő dolgokra is mint, “ezt megismételhetnénk”, szóval vagy tarts be a szavad, vagy ne ígérj semmit.

Ugyanakkor, általában jó döntés, ha az első ranind kerülitek a jővővel kapcsolatos témákat, hiszen ez ijeszthető is lehet! Ínkább haladjatok az árral, mintsem előre tervezzetek az első randin.

Döntések

Az egyik legfoglalkoztatobb kérdés, hogy vajon szabad-e szexelni az első randin. Ez nagyvonalakban attól függ, hogy mit is szeretnél csinálni. A kutatás azt mutatja, hogy az első randi után való szex sokszor komoly kapcsolatban végződik, viszont ez messze áll attól, hogy mindig így történjen.

Ha komoly kapcsolatra vágysz a kiszemelteddel, általában job ilyenkor várni. Ha férfi vagy, job ha figyelsz, mer ha hezitál, hogy felhívjon a lakására, akkor valószínüleg többre vágyik. Magadnak kell eldöntened, hogy hogyan érzel ezzel kapcsolatban.

Kezdeményezz, de ne legyél erőszakos

Ez a randi tipp nagyon fontos, főleg a férfiak számára. Kezdeményezz és írányíts, de ne utasítgass. Vezesd őt, hogy később el tudd csábítani. Nagyon sok nő vonzónak találja, amikor egy férfi kinyitja neki az ajtót, vagy védelmezi őt, akkor is ha ez ecsépelten hangzik. Ez azért van, mert a nők tudatalatt is olyat kerenek aki megtudja őket “védeni”.

Ezért amikor a kezedbe veszed az irányítást, a nő (megint, tudatalatt) biztonságban érzi magát. Persze, ezt oly módon tedd, ami természetesen jön neked. Ugyanakkor, ha túlségosan is kedves vagy egy nővel szemben, így is könnyedén csak barátokká válhattok – és valószínüleg nem ezt szeretnéd. Mind arról szól, hogy mutass érdeklődést és törődést, de anélkül, hogy túl messzire mennél. Legyél spontán, és csináljatok vices dolgokat a randin. Ha más ötlete van, gondolkogj el rajta, hogy olyan-e az, amit szeretnél csinálni.

Gondolkodj el rajta, hogy te mit is szeretnél

A legfontosabb dolog, hogy tudd, hogy te mit is szeretnél. Mit szeretnél elérni a randin? Egyéjszakás kalandra vágysz, vagy társat keresel ? Emlékezz, a randizásnak élményekkel telinek kellene lennie.

Itt bővebben olvashatsz a randizásról. Jó szórakozást!

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up