A kutatások kimutatták, hogy minden harmadik boldog párkapcsolat online társkeresőn kezdődött. Minden amit teszünk az Internettől függ, hála a mai közösségi hálózat központú világ miatt, amiben élünk. Mindegy hogy egy új karriert kereünk, barátokkal vesszük fel a kapcsolatot, bébiszittert keresünk, vagy helyet foglalunk egy elegáns étteremben. Ezért nem is kellene, hogy meglepő legyen, ha álmaink férfiját vagy nőjét is az interneten keresztül ismerjük meg.

Mindent egybevéve, néha ijesztő lehet egy online társkereső profilt megcsinálni. Nem egyszerű leírni magad, mint egy tárgyat anélkül, hogy kétségbeesettnek vagy önteltnek ne látszódj. Megkérdeztünk pár szakembert, hogy miből is áll a tökéletes profil.

Hogyan csinálj egy hatékony profilt online:

 • Kérj segítséget a barátaidtól:  Kérd meg a barátaid, hogy olvassák végig a profilod, és hagyd nekik, hogy hozzá adjanak valamit, amit szerintük lehagytál. Előfordul, hogy a barátaid jobban ismernek téged, mint te magad.
 • Ne használj kilséket: Ne írj olyan mondatokat, amiket mindenki más is használ, mint például “Szeretem a hosszú sétákat a tengerparton” vagy hogy “Élvezem nézni a naplementét”. Ki nem? Írj olyan mondatokat, amik ösztönzik az olvasót, hogy írjanak neked. Hány profilon olvastad már, hogy “Szeretek az esőben sétálni, esernyő nélkül”? Nem úgy hangzik ez az ember, mint akit szeretnél megismerni?
 • Sorolj fel interaktív hobbikat: Az emberek elképzelik, hogy hogyan férnek bele a mindennapi életedbe. Engedd be őket, úgy hogy felsorolod a hobbikat amik talán őket is érdekli. Ha úgy írod le magad, mint “internet búvár” vagy “film mániás” az azt mutatja, hogy mindig otthon ülsz. Sorolj olyan dolgokat, amit lehet többen is csinálni (mint például: kempingezés, koncertek vagy röplabdázás).
 • Online Társkeresés – Nőknek: Hogyan tűnjön ki a profilod a többi közülHasználj pillanat képeket: Profil képek, amik azt mutatják amit szeretsz csinálni, sokak szemében meghatározza, hogy milyen vagy. Az emberek hamarabb írnak neked, ha látnak egy képet rólad ahol épp egy domboldalról síelsz le, hatalmas mosollyal az arcodon. Ez őszinteséget mutat, hiszen egy kép, több ezer szót mondhat el.
 • Maradj pozitív: Mindig pozitív hangnemben beszélj magadról. Gondolj úgy az online társkereső profilodra, mint egy ajánló levélre. Ha éppen egy potenciális munka szolgáltatónak mutatnád meg, elárulnád, hogy miért nem jó, ha felvesz? Persze, hogy nem. Emeld ki a pozitív dolgokat a profilodon.
 • Soha se túlozz: Nincs értelme hazudni, vagy túlozni dolgokról – a kiszemelted úgy is megtudja az igazi magasságod, hogy hullik a hajad, vagy hogy munka nélküli vagy, amikor élőben is találkoztok. Rossz lábbal fogsz kezdeni, és valószínűleg nem lesz belőle második randi. Még ha az igazság nem is fest remeknek, hazudni valamiről sokkal rosszabb lehet.
 • Legyél pontos: Ne legyél bizonytalan – legyél annyira pontos amennyire csak lehet, amikor valaki kérdez tőled valamit. Sokkal érdekesebb leszel, és meghosszabbítja a beszélgetést, ha többet elárulsz magadról. Ne mondja csak annyit, hogy “szeretek utazni”, például. Írd le, hogy hova szeretsz utazni, és hogy mit szeretsz ott csinálni.
 • Legyen a profilod naprakész: Figyelj oda, hogy a profilod mindig friss, add hozzá a legújabb kalandjaid, karrier váltásod, és a legfontosabb, tölts fel új képeket.
 • Online Társkeresés – Nőknek: Hogyan tűnjön ki a profilod a többi közülA helyesírás-ellenőrző a legjobb barátod: A gyenge helyesírás és nyelvtan jelzi az oktatásod és a növekedésed hiányát. Használd ki a beépített funkciókat, amik már elérhetőek a legtöbb szövegszerkesztőben és böngészőben, annak érdekében, hogy jól meglegyen írva a profilod. Kérhetsz segítséget ettől az online nyelvtani ellenőrzőtől.
 • Mosolyogj: Egy friss tanulmány kimutatta, hogy 96%-a az embereknek, szívesebben látnak egy mosolygós képet egy szexi kísérlet helyett. Mutasd meg a gyöngyfehéreid egy széles mosollyal.
 • Használj mostani képeket: Ne használj egy évnél idősebb képeket. Az egyik frusztráció oka online, hogy gyakran amikor élőben is találkoznak az emberek, nem is úgy néznek ki, mint a profilukon. Ha mostani képeket használsz, akkor ez lecsökkenti ezt a problémát.
 • Ne gügyögj: Senki sem akarja hallani az élet történetedet, amint találkoztok. És biztosan nem akarják elolvasni a “Háború és béke” című regényt, amikor a profilodra kattintanak. A válaszaid legyenek rövidek és pontosak. A titokzatosság kulcs lehet, hogy megakarjanak jobban ismerni.
 • Érezd jól magad: Az emberek szeretnek olyanokkal időt tölteni, akik megnevettetik őket. Mutasd meg a vicces oldalad, amikor ideális az pillanat. Valaki megnevettetése a tökéletes jégtörő lehet.
 • Legyél a képen: Ne használj olyan képet, amin többen is vannak. Elől és középen legyél, ha mégis ilyen képet használsz. Homályosítsd el, vagy vágd ki a többieket, ha lehetséges.
 • Évezd a napfényt: A tanulmányok azt mutatják, hogy egy fénykép amit napfény alatt készítettek, sokkal csábítóbb, mint egy másik fotó ami másik időjárási körülmények között készült.

Találj egy jó jelöltet:

 • Pozitivítás: Ha valaki elkezd panaszkodni az exéről, a barátairól, a családjáról, a főnökéről, vagy bármi másról a profilján, akkor keress tovább. Ha online is panaszkodnak, akkor képzeld el, mit mondanak szemtől szemben.
 • Ön-központúság: Nincs semmi gond azzal, ha magadról beszélsz, de ha az illető nem kérdez rólad semmit, vagy esélyt se ad, hogy írj magadról, akkor jobb ha tovább lépsz. Az az ember neked beszél, nem veled.
 • Menetrendek: Ha minden kép az illetőről bulikban van, akkor valószínű, hogy nem fogod magad jól érezni a társaságában, ha szeretsz korán lefeküdni aludni.
 • Szűrés: Ha a profil hosszadalmas és nem mutat szerkesztést, akkor valaki olyat találtál, aki nem tudja, hogy hogyan kell kiszűrnie magát.
 • Karakter: Ha az illető profilja megemlíti néhányszor a barátokat és a családot, vagy leírja hogy szeret önkéntes munkákat végezni, vagy segíteni másokon, akkor jó eséllyel találtál valakit, aki nem önző.

Online Társkeresés – Nőknek: Hogyan tűnjön ki a profilod a többi közülMindent összefoglalva, a tökéletes profil a jegyed lehet, hogy megtaláld magadnak az ideális partnered az életben. Ez lesz a kulcsa a társkereső sikerednek az online társkereső oldalakon.

Olvass itt arról, hogy mire vágynak a férfiak amikor először találkoznak egy nővel. De mindent egybevéve, csak lazíts és érezd jól magad, ne pedig aggódj és nyomás alatt érezd magad.

mm

Helló! Itt én vagyok a szerkeszto és éveket töltöttem azzal, hogy megtaláljam az igazi szerelmet az interneten. És szerencsére sikerrel jártam! 🙂 Átadom a legjobb tanácsaimat a noknek!

scroll up