Ijesztő lehet először találkozni egy idegennel, főleg ha ez már nem az első eset, és előtte se sült el jól.

Az MTV műsora a “Catfish” arról szól, hogy olyan embereket keres a stáb, akik úgy tesznek, mintha mások lennének online. Az ilyen szituációt elkerülheted, ezekkel az egyszereű tippekkel:

Ha készen állsz megismerni a jelöltedet élőben is, akkor a legfontosabb dolog amit tehetsz, az az hogy önmagadat adod. Soha ne próbálj meg másnak látszani, mint ami vagy, hiszen akkor az emberek is máshogy néznek rád. Ez hamis és tisztességtelen. Olvass itt tippeket, ha férfi vagy és itt, ha nő vagy.

A rendes öltözködés a létfolyamata az első találkozásnak az illetővel, akir  Online Társkeresésen találtál meg. Ne öltözz úgy, mintha valaki más lennél, és mindig legyél büszke a kinézetedre, és legyél olyan aki a legjobbat hozza ki abból amilye van.

Ne bízz meg másokban túl könnyen. Meglehet, hogy már hónapok óta beszélgettek a neten, de amikor először találkoztok, akkor az nyílvános helyen legyen, és ha szeretnél, vigyél egy barátot is magaddal. Ha tényleg érdekled, akkor ez nem fogja zavarni őt.

Hivatásos csalók sok időt töltenek el azzal, hogy kapcsolatot építenek, és megalapozzák a bizalmat. Ha arra kérnek, hogy egy eldugott helyen találkozzatok, akkor a vészcsengőnek jeleznie kell. A barát, aki a randira elkísér, nyugodtan távozhat, ha úgy tűnik, hogy minden rendben van.

Tippek a találkozásrólBeszééj egy nappal a randi előtt az illetővel, akivel randizni fogsz, hogy meszüntesd a feszültséget és a furcsa érzéseket. Ha szünetet tartottatok a beszélgetésben, és utána hirtelen találkoztok szemtől-szemben, akkor kényelmetlenül fogjátok magatokat érezni.

Ez nagyon kínos lehet. Ezt szem előtt tartva itt olvashatsz tippeket arról, hogy hogyan indíts egy beszélgetést. Nem kell, hogy egy vacsora legyen a randi. Ha egy pár italra jöttök össze, az kényelmesebb és lazább lehet.

Valakit vacsora közben megismerni, olyan lehet mint egy állásinterjú. A vacsora rendben van akkor, amikor már megismertétek egymást, így kényelmesen beszélgethettek és ismerhetitek meg egymást.

Ne legyél prűd – flörtölj! Lehet, hogy az interneten ebből bőven kivetted a részed, de élőben ez teljesen más. Magába foglalja a testi-kontaktustm, a mosolygást és a nevetést. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a partnered olvasni tudja a testbeszéded, amit egy számítógép mögül nem lehet megtenni.

Győződj meg róla, hogy a viselkedésed ugyanaz, mint ami online is volt. Szeretnéd, hogy az illető akivel találkozol tudja, hogy nem valaki teljesen mással randizik. Az ahogy viselkedsz, beszélsz, SMS-ezel meg kell hogy eggyezzen a valós éetbeni viselkedéseddel.

Ha volt valami, amiről nem voltál őszinte, akkor ezt tisztázd amint lehetséges, lehetőleg még mielőtt találkoznátok. A legrosszabb dolog, amivel egy új barátáságot tönkretehetsz, az ha hazugsággal indítasz. Ha nem vagy őszinte, az leromobolja a hitelességed és a bizalmat kettőtök között, amit már elkezdtetek építeni.

Mindent egybevéve, csak élvezd a napot és próbálj meg ne nagyon idegeskedni, hiszen kitudja, hogy mikor ismered meg az ideális partnered.

 

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up