Fontos hogy felkészülj mindenre, ha egy randira készülsz főleg, ha ez az első alkalom, hogy valakivel kapcsolatba a lépsz az Online Társkeresésről. Egy kis hiba által elveszítheted a kiszemelted figyelmét, vagy megragadhatsz egy pocsék randiban.

Olvasd el a következő öt tippet, hogy sikeresen túléld az online társkeresés csatáit.

Legyen menta kéznél! Ha valami csípőset ettél a randi közben, akkor senki sem akar majd a szád közelébe menni. Mindig tarts magadnál mentát. Ne a rágó fajtára gondolj itt, hanem a szopogatós mentára, hiszen nem akarsz illetlennek tűnni az első randin.

Első a biztonság! Az előkészültség kézben jár a lehetőséggel. Mindig vigyél magaddal óvszert a randira. De ne a pénztárcádban tárold őket, hiszen ott könnyen kilyukadhatnak. Hiszen mi itt nem tudjuk, hogy egyéjszakás kalandra vagy alkalmi randira mész.

Tervezz előre

Ha nincs semmilyen terved a randira, akkor az kaotikus lehet. Ne legyél spontán, akkor is ha valami nagyszerű dologgal ütközöl szembe, amit nem tudsz elutasítani, mint például, hogy a kedvenc bandád pont egy közeli bárban játszik. Amikor eltervezed, hogy mit csináltok, akkor tudod, hogy mit hol találsz.

A beszélgetésnek spontánnak kell lennie, de a helyszínnek és a menetrendnek nem. Hiszen neked és a partnerednek is meglesznek az elvárásai az eseménnyel és egymással szemben.  Jobb ha felkészült és okos leszel. Olvashatsz itt erről még, ha nő vagy és érdekel ez a téma.

Fontos randi tippek férfiaknakIllően öltözz

Öltözz alkalmi és minőségi ruhába. Ne viselj valami olyat, amit egy buliba húznál a barátaiddal – öltözz fel rendesen, így a kiszemelted látja, hogy felkészültél a randira. Viselj egy száraz-tisztított nadrágot és vasald ki az indged.

A nők hajlamosak vékonyan öltözni egy randira, ami azt jelenti, hogy könnyen megfáznak. Mindig legyen a kocsidban egy vékony kardigán ilyen esetekre. Talán egy esernyő is. Olvass további általános tippeket nőknek és férfiaknak itt.

Tervezz be egy hívást

Ha egy borzalmas randin vagy – mint például a partnered folyamatosan az exéről panaszkodik – és azong gondolkozol, hogy lelépsz, de nem akarod megbántani az illetőt, tervezd el, hogy egy barátod felhív a randi közben. Így, amikor az a barát felhív, elhagyhatod az asztalt. Ha egy rossz randin vagy, akkor ez életmentő lehet. Viselkedj meglepetten és kérj elnézést a korai távozásodért. Fizesd ki a számlát, és már mehetsz is.

mm

Helló! Én vagyok a Tarskeresooldalak24.hu szerkesztoje. Már sok társkereso oldalt leteszteltem, és itt a blogon, átadom a legjobb társkeresési tippeimet férfiaknak.

scroll up