Sajnálatosan, sokan tévesen gondolják, hogy minden jó randihoz szükséges a nagyon drága étterem és a mesébe illő lovaskocsi. Ez azt jelenti, hogy nagyon sokan még az elején feladják, hiszen nem húzhatják elő a hitelkártyájukat minden potenciális jelöltnél. Mégis, ne ess kétségbe, hiszen rengeteg az olcsóbb alternatívam ahol te és a plusz egyed remekül szórakozhattok.

A titok az, hogy minél több pénzt adsz bele, annál kevesebbet törődsz azzal, hogy hova mentek – és ha a költségvetés szűkös, akkor pont az ellenkező az igaz. Így a trükk az, hogy formáld át az “olcsó” randit, egy remekül kigondolt randira.

Itt van pár ötlet, ami segíthet a kezdeteknél:

A kinti randi

Ha rendesen meg van tervezve, akkor egy piknik lehe az egyik legkényelmesebb randi. Ugyanakkor, ehez szükséges az időjárást ellenőrizni, és B tervel felkészülni. De ha egy meseszép, napos délutánról van szó, akkor pakolj be a kosaradba (vagy csak egy táskába) takarót és egy üveg bort (és természetesen boros poharakkal), otthonkészített szendvicsekket, tortát, gyümölcsöket és más finomságokat, amik illenek az alkalomhoz.

Utána már csak karon kell fognod a kedvesed, és megkeresni a megfelelő, közeli helyet, mint például egy parkot vagy erdőt.

Az aktív randi

Természetesen, ez a te és a partnered fittségétől függ (amit diszkrétan megtudakolhatsz mielőtt feliratod magatokat egy két órás Cross Fit órára). Ha mind a ketten jó formában vagytok, akkor megfontolhatod a kocogást, biciklizést, görkorcsolyázást, majd végül kiköthettek nálad és elkápráztathatod egy nagyszerű zöldséges üdítővel. Másrészt felszolgálhatsz egy szelet tortát, amit mind a ketten megérdemeltek a sok fizikai aktivítás után.

Ha nem vagytok sportosak, akkor egy séta alatt remekül megismerhetitek egymást, vagy talán egy kenutúra is jól hangzik? Télen mindig jó ötlet elvinni a partnered jégkorcsolyázni. Remek szórakozás és egymmásba is kapaszkodhattok, hogy elkerüljétek az esést…

Den musikalske date

Er din date den musikalske type, hvorfor så ikke invitere til koncert? Det behøver ikke at være Paul McCartney eller One Direction for at blive et hit, men hold i stedet for øje med mindre up-coming bands, som ofte spiller til meget små penge. Muligvis er du også nødt til at smide en kold fadøl oven i hatten.
9 maader at date med lavt budget

A zenés randi

Ha a kiszemelted imádja a zenét, mért nem hívod el egy koncertre? Nem muszáj, hogy Paul McCarthy-ról vagy a OneDirection-ről legyen szó, elég egy kisebb, feltörekvő banda, ami gyakran játszik olcsón, vagy akár borravalóért. Megédesítheted az üzletet egy korsó sörrel, mielőtt még az este véget ér.

Az ingyen randi

Ha rendesen körülnézel, mindig találhatsz ingyenes programokat, mint például valamilyen előadást vagy kiállítást, vagy valami mást amit ajánlanak. Mindig tarts nyitva a szemed a könyvtárakra, hiszen nagyon gyakran, ha nem is ingyen, akkor olcsón szerveznek programokat. Természetesen, ne válassz olyat amitől te is halálra unod magad, hiszen akkor nehezen tudja a partnered is élvezni ezt az eseményt.

A történelmi randi

Ez az ötlet azokhoz illik igazán, akiket érdekel a történelem vagy a kultúra, de mért nem fontolod meg, hogy meglátogattok egy templomot? A temlomok lehetnek lélegzet elállítóak – és persze teljesen ingyenesek. És ha szánsz időt arra, hogy utánaolvass a templom történelmének mielőtt elviszed oda a partnered, akkor remekül szórakoztathatod és lenyűgözheted őt. A templom mellett, a temető is remek lehetőség lehet, ahoz hogy megismerjétek egymást és beszélgessetek.

A turisztikai randi

Ez sokat foglal magába, és valószínüleg sokat függ attól is, hogy az ország melyik részén laksz. Lehet az egy helyi malom, tengerpart, vagy egy galléria, de ha a város közepén élsz, akkor akár egy csatorna hajókázás is. Talán összekombinálhatod egy piknik kosárral is, hogy még évezetesebb legyen a randi.

A jótékonysági randi

Lenyűgözheted a partnered a nagy sziveddel, ha meghívod egy jótékonysági eseményre, hogy segítsen pénzt gyűjteni. Az elején úgy tűnhet, hogy átléptek pár határt, de minden bizonnyal közelebb hoz titeket egymáshoz. Plusz, ha ez az alkalom nem is igazán a randiról szól, akkor is remekül érzed magad, amikor haza érsz.

A kreatív randi

Kilenc ötlet egy olcsó randihoz

Az évszaktól függően, elhívhatod a partnered karácsonyi dekoráció készítésre, sütemény sütésre, vagy gesztenye állat készítésre.

Ez a randi nem igényli, hogy a legkreatívabb ember legyél a világon. Még szórakoztatóbb is lehet, ha a partnered segít és tanácsokat ad neked. Ne félj megmutatni a gyengébb oldalad is!

A házi randi

Hívd meg a partnered egy otthon készített vacsorára! Ez meglehet, hogy egy kicsit túl intim egy első randinak, de ha már kipróbáltátak az előbb felsoroltak közül legalább egyet, akkor tovább léphettek erre a második vagy harmadik randinak. Otthon, sokkal nagyobb a csend és nyugalom és itt igazán megismerhetitek egymást, és ha jól főzöl, az mindig egy plusz pont.

Természetesen nem kell méreg drága vörös bort felszolgálnod, vagy kaviárt, de mit szólnál egy tányér finom spagettihez? Addig, amíg kéznél van rengeteg olcsó bor, remekül fogtok szórakozni.

Lehet, hogy még további tippeket szeretnél olvasni mielőtt még elviszed a jelölted egy randira, hogy remekül tudd kezelni és navigálni a randit mind a kettőtök számára. Tekintettel arra, hogy minden tizedik randi csalás jobb utánanázni ezeknek a tényeknek is meilőtt még komolyabbra fordulnak a dolgok a neten. Szintén megvan a módja, hogy hogyan olvasd a partnered reakcióját a randi másnapján.

Ez csak pár ötlet – a többit kitalálhatod magadtól! Addig amíg szánsz időt és erőfeszítést a randi tervezésbe a pénz nem számít. Sok sikert!

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up