Amilyen jó szórakozás az online flörtölés, elfog jönni az idő, amikor élőben is találkoznod kell azzal aki elrabolta a figyelmed. Itt van pár tipp, ami segít, hogy minden rendben menjen:

Még az elején találkozzatok személyesen is

Egy levelező kapcsolat szórakoztató még az elején, azonban a flörtölést személyesen is meg kell tenni. Az egész online társkeresés lényege, hogy jól szórakozz a számítógéptől távol is. Az egyetlen módja, hogy azok a szikrák pattogjanak – ha van is bármilyen szikra – az, hogy szemtől-szemben is találkoztok. Tegyétek meg ezt a lépést egyből azután, hogy a kapcsolat kialakul köztetek, hiszen a szikrák gyorsan kialudhatnak.

Fő a biztonság

Az első találkozás mindig publikus helyen legyen. Először tartsd titokban a fontosabb dolgokat magadról. Szólj egy barátnak, hogy hova mész és adj neki annyi információt a randiról amennyit csak tudsz, mielőtt még elindulsz. Írj nekik a biztonság kedvéért is.

Hagyd, hogy többet akarjanak

Az első randi nem tarthat örökké. Ha röviden és édesen tartod a randit, akkor a kiszemelted szeretne ismét látni, hogy jobban megismerjen és ezért ösztönözni fog egy második randira. Az első randi arról szól, hogy megtudjátok, hogy mennyire ég az a parász, vagy egyáltalán ég-e.

Végig ülni egy vacsorát a partnereddel elég unalmas lehet, ha nem beszéltek eleget. A beszélgetésnek magától kell folynia, és az idő tényleg elrepül, ha igazán meg akar ismerni téged.

datesJátsz öltöztetőst

Csak egyetlen esélyt kap, hogy jó első benyomást tegyél, és ez alól az első randi sem kivétel. Öltözz csinosan a randira, mutasd meg mivel lettél megáldva. Ne öltözz olyan ruhába, amiben kényelmetlenül érzed magad, mert akkor a kiszemelted azt fogja gondolni, hogy túlságosan is próbálkozol, amitől kétségbeesettnek látszol.

Kérdezd meg egy barátod véleményét, ha szükséges. És mindig viselj csinos cipőt, attól függetlenül, hogy férfi vagy nő vagy.

Menjetek inni

A koktélozás az első randira sokkal jobban illik, mint egy látté szörcsülése a helyi Starbucks-ban. Keress olyan helyszínt, ahol plüss fötelek vannak és gyenge a világítás. Még egy bár is lehet romantikus, és az italozás a beszélgetés közben, segít megnyugtatni az idegeid és kényelmesebben tudsz flörtölni.

Beszéljetek valamiről

Ne beszélj össze-vissza, de ne is ülj kínosan csendben. Olvasd végig a jelölted profilját, és keress olyan témákat amikről később beszélgethettek. Legyél tisztában az aktuális eseményekről és hírekről, amikről nyugodtan beszélgethettek. Érdeklődj a hobbijai, érdeklődései, kedvenc filmje, stb. iránt. Hagyd hogy a beszélgetés természetesen folyjon.

Érezd jól magad

Még nem a világ vége, ha egy randi nem alakul jól. Ez a lényege az online társkeresésnek – hogy megismerj potenciális partnereket. Valószínőleg több randira is elmész, mielőtt még megtalálod az igazit.

mm

Helló! Itt én vagyok a szerkeszto és éveket töltöttem azzal, hogy megtaláljam az igazi szerelmet az interneten. És szerencsére sikerrel jártam! 🙂 Átadom a legjobb tanácsaimat a noknek!

scroll up