Tippek és trükkök a társkereséshez, ha házas vagy

házas randevú

Miért válnál el házastársadtól, ha mellette is boldog maradhatsz? Nem kell, hogy többé úgy érezd, kielégítetlen marad a vágyad az intimitásra, ugyanis megtalálhatod azt valaki más karjai közt! A házasságban élő emberek társkeresése létező dolog és semmi szégyellnivaló nincs abban, ha úgy érzed, neked is szükséged van erre.

ashley madison

Ashley Madison

Oldal Megtekintése
victoria milan

Victoria Milan

Oldal Megtekintése

Napjainkban a felbontott házasságok és csődöt mondott párkapcsolatok száma egyre csak növekszik és úgy tűnik, ez a tendencia jellemzi majd az elkövetkezendő éveket is. A válás mára már megszokott dologgá vált társadalmunkban ezért nem kell rosszul érezned magad, ha a te házasságod sem úgy működik, ahogy azt szeretnéd.

Pár nézeteltérés után a házaspárok sokszor egyből a váláshoz fordulnak. De ellentétben az általuk helyesnek vélt megoldással, én úgy gondolom, hogy ezek a párok mind boldogok és házasok maradhatnának, de emellett megnyugvást, intimitást és érzelmi stabilitást valaki más mellett találnának.

Társkereső oldalak házas emberek számára

Az alábbiakban házasságban élő embereknek készült társkereső oldalakat láthatsz majd. Ezek az oldalak mind anonim módon működnek és olyan házas embereknek szólnak, akik kipróbálnák az online társkeresést.

Ismerkedés házaspároknakMiért randizz másokkal a párod háta mögött?

Annak is megvan az előnye, ha házas emberként ismerkedsz másokkal! Először is, így megkaphatod azt az adag figyelmet és intimitást, ami egyébként hiányzik az életedből. Számos házasságban élő ember küszködik ezzel a problémával. Egy házas férfi számára az érzelmi elhanyagoltság általában a karrier fenntartásának nehézségeiből és abból ered, hogy minden nap ugyanahhoz a panaszkodó asszonyhoz kell hazamenni. A házas nők esetében ennek az az oka, hogy tartaniuk kell a lépést a napi teendőkkel, foglalkozni kell a gyerekekkel, tisztán kell tartani a bútorokat és a lakást, és mindezért cserébe a férjük még csak köszönetet sem mond, ráadásul még lehet, hogy iszik is, az ágyban pedig már csak lagymatag módon teljesít.

Sok házas ember hiszi azt, hogy azért akar beleugrani egy új, illegitim párkapcsolatba, mert jelenlegi társa mellett nem kapja meg a vágyott szexuális kielégülést. Általában ennél többről szokott szó lenni. Egy házasságával elégedetlen ember könnyedén találhat alkalmi kapcsolatot vagy egyéjszakás kalandot az országút mentén vagy erre specializálódó weboldalak segítségével. Az emberek nagy része mégis inkább valami más miatt kezd bele egy új kapcsolatba, többek között pl. annak érzelmi oldala miatt.

Az ilyen afférok 80%-a az érzelmi beteljesedés miatt történik meg. Egy házasságban a felek azért hajlamosak más emberek társaságát keresni, mert úgy érzik, hogy nincs, aki meghallgatná őket, vagy hogy nem beszélhetnek senkinek a legtitkosabb félelmeikről és lelki fájdalmaikról. Ezek tehát azok a tényezők, amik a házas embereket házasságon kívüli kapcsolatokba szokták kényszeríteni.

A házas emberek társkeresése pillanatnyi megnyugvást jelenthet a stresszes hétköznapokban. Ez egy módja annak, hogy beteljesüljenek azok az elvárásaid és szükségleteid, melyeket a házastársad nem képes megadni neked.

Előfordul, hogy pontosan az ment meg egy házasságot, ha az egyik vagy mindkét fél újra megtalálja a szenvedélyt egy titkos kapcsolatban, bármennyire elképesztően is hangzik. Ha belevágsz egy ilyen afférba, akkor megkaphatod az érzelmi és szexuális kielégülést valaki mástól anélkül, hogy a férjed vagy feleséged bármit is sejtene. Továbbra is boldog házastársnak mutathatod magad otthon és megóvhatod a házasságod és a gyerekeid a kellemetlen traumáktól. Ki ne vágyna erre az érzésre?

4 tipp, hogy hogyan randizz másokkal, ha házas vagy

Ha házasságban élsz, de másokkal ismerkedsz, akkor a most következő tippek és trükkök hasznosak lehetnek, ha továbbra is ura szeretnél lenni a helyzetnek.

Ismerkedés házaspároknak

Légy mindig diszkrét

Ha jelenleg is potenciális partnert keresel, menj fel először az internetre és látogass meg néhány házas embereknek szóló társkereső oldalt. A „házasságból kikacsintó” emberek nagy része megtalálható az interneten is. Nemzetközi tanulmányok adatai szerint a hagyományos társkereső oldalak tagjainak összesen 30%-a házas vagy tartós kapcsolatban él.

Az online található házas embereknek szóló társkereső oldalak lehetővé teszik, hogy olyanokkal ismerkedj, akik szintén szeretnének egy kis izgalmat vinni a házasságukba. Ha regisztrálsz ezek bármelyikére, nem kell aggódnod afelől, hogy fény derül a titkodra. Az ilyen jellegű társkereső oldalak nem engedik, hogy idegenek felé kiszivárogjon bármilyen személyes adatod, pl. a fényképed vagy a neved. Amit egy ilyen weboldalon érdemes publikussá tenned, az az életkorod, az ideális partnered tulajdonságai, valamint egy rövid, de figyelemfelkeltő bemutatkozó szöveg. Csupán ennyi információ szükséges ahhoz, hogy sikeres társkeresésbe kezdj egy házas emberekre specializálódó weboldalon.

Amire viszont feltétlenül figyelned kell, az az, hogy minden esetben használj valódi, aktív társkereső oldalakat! Csupán egy néhány ilyen speciális weboldal létezik, ami kifejezetten a hasonló afférokat kívánja segíteni, az összes többi viszont spam tartalom vagy olyan hirdetés, ami csőbe húzza az embereket és csak a bankszámlájukat akarja jópár forinttól megkönnyíteni. Egyébként sok esetben a valódi társkereső oldalak használatához sem kell feltétlenül havidíjat fizetnünk. Léteznek ingyenes társkereső oldalak házas embereknek, csupán tudni kell a megfelelő keresőszavakat beütni az interneten.

A Titkosviszony például egy a kevés olyan társkereső oldal közül, mely ingyenes szolgáltatást biztosít házas embereknek. Már maga az oldal neve is elmond mindent, de ha beregisztrálsz, akkor te magad is láthatod, hogy itt fontos a felhasználók anonimitása. A Titkosrandi hasonló ingyenes társkereső oldal házasoknak.

Vannak továbbá olyan népszerű online társkereső oldalak házas emberek számára, mint a Viszony.hu vagy a VictoriaMilan, melyekre ugyan ingyenesen regisztrálhatsz, ha viszont teljes jogú felhasználóvá szeretnél válni, akkor havidíjat kell fizetned a szolgáltatásokért.

Ismerkedés házaspároknakA házasoknak szóló online társkereső oldalak kifejezetten akkor hasznosak, ha flörtölni szeretnél valakivel, vagy szenvedélyes találkozásokra vágysz, de akár akkor is, ha csupán egy érzelmi társra van szükséged.

A házasságon kívüli afférok kényes mivoltából kifolyólag az anonomitás és a diszkrétség kiemelten fontos, ha egy házas embereknek szóló társkereső oldal tagjává válsz. Ilyen esetben kezelj minden adatot bizalmasként, főként az e-mail fiókodat, amit hasonló oldalakra való regisztrációhoz kívánsz használni.

Számos anonim e-mail szolgáltató létezik, melyek jól jöhetnek, ha online társkereső oldalakon szeretnél partnert találni. Ugyanazt az e-mail fiókot használni az online társkereséshez és a munkádhoz elég nagy baklövés és könnyen katasztrofális kimenetele lehet. Ennek oka először is az, hogy ezzel csak megkönnyíted mások dolgát, hogy rájöjjenek a titkodra. Gondolj csak bele, hogy mi történne, ha a házastársad véletlenül elolvasná az egyik olyan üzenetet, amit nem kellene? Vagy mi van abban az esetben, ha a szeretődnek szánt e-mailt véletlenül a feleséged/férjed címére küldöd? Egy ilyen, vagy hasonló helyzet gyors és biztos utat jelentene a házasságod csődje felé.

Másodszor pedig azért is fontos, hogy egy különálló e-mail fiókot nyiss a házasoknak szóló online társkereső oldalak miatt, mert ahogy azt már korábban említettük, sok ilyen típusú oldal csak átverés és csak az a céljuk, hogy megcsapolják a bankszámlaegyenlegedet. A valódi e-mail címed megadásával az előbb felsoroltak mellett azt is kockáztatod tehát, hogy egy csaló oldal egyszer feltöri majd a bankszámládat. Mi figyelmeztettünk!

Egyre több névtelen levelezést biztosító e-mail szolgáltató van jelen a piacon, melyek megfizethető áron vehetők igénybe, és melyek segítségével a viszonyaid és a személyazonosságod mindvégig titokban maradhatnak. Ilyen szolgáltató például a HushMail, a Guerilla Mail, a Mailinator és a Hide-your-email. Ezek a weboldalak segítenek, hogy e-mail fiókod anonim maradjon, melyről nem tudhatnak a csalók és a házastársad sem.

Ismerkedés házaspároknakMaradj mindig óvatos

A titokban történő ismerkedés azt jelenti, hogy a színfalak mögött kell tevékenykedned. Először is, ha valakivel élőben találkozol, ezt soha ne olyan helyen tedd, ahová egyébként is járni szoktál és ahol esetleg felbukkanhatnak az ismerőseid. Egyezzetek meg partnereddel egy olyan randihelyszínben, ahol nem kell félnetek a kíváncsi tekintetektől. Ne feledd, hogy mindkettőtöknek úgy kell viselkednie, mint egy sötét árnynak, mivel egyikőtök sem szeretné, hogy valaki meglásson benneteket és beáruljon a házastársaitoknál.

Másodszor is, ne hívd fel a randipartnered és ne írj neki üzenetet minden alkalommal, mikor kedved szottyan. Fontos, hogy a telefonhívások és szöveges üzenetek csak a következő találka részleteinek egyeztetésére korlátozódjanak.

Végezetül pedig, soha, de soha ne barátkozz össze a titkos partnered feleségével vagy férjével! Egy ilyen barátság csak akkor jó, ha a lebukáshoz vezető legrövidebb utat keresed. Előbb vagy utóbb úgyis feltűnne nekik, hogy valami van közted és a feleségük/férjük között, ez pedig jóval hamarabb megtörténne, mint ahogy te azt sejtenéd, és akkor aztán már nincs visszaút. Hidd el, semmiképpen nem akarnál egy átvert házas ember színe elé kerülni és szembesülni a haragjával. Azt hiszem mindnyájan láttunk már hasonló témájú filmet, ezért nem kell bemutatni a jelenséget!

Soha ne hagyd, hogy belecsöppenj egy ilyen szerelmi háromszögbe, mert könnyen szétzilálhatja és romba döntheti a magánéleted. Mindig legyél óvatos! Fontos, hogy meghúzd valahol a határvonalakat, így biztos lehetsz benne, hogy a házas emberként történő ismerkedés szebb oldalát fogod megélni.

Légy eredeti és felszabadult

Mindegy, hogy éppen online váltasz üzeneteket valakivel, vagy hogy élőben találkozol vele, próbáld meg a lehető legjobb önmagadat adni! Tégy jó benyomást a másik félre! Figyelj arra, hogy jó hallgatóság legyél, és inkább beszélj kevesebbet magadról, mint általában szoktál. A kritikákat, szúrós megjegyzéseket, vagy érveket inkább tartsd meg magadnak. Soha ne tűnj fellengzősnek vagy arrogánsnak. Viszont ne ess át a ló túloldalára sem, és ne tűnjön úgy, hogy félénk vagy görcsös vagy. Engedd el magad és bátran hozd szóba vágyaidat, szükségleteidet.

Ahogy azt már említettük, a házasságon kívüli viszonyok nem mindig csak a szexről szólnak. Arról is van itt szó, hogy kiadod magadból a magánéletedben felgyülemlett stresszt. Megszabadulsz a belső aggályaidtól és megnyílsz egy másik ember előtt. Hasznos tanácsként viszont jó, ha megfogadod, hogy soha nem érdemes felhozni a férj, feleség, gyerekek, vagy a házasság témáját az asztalnál – kivéve ha a partnered kifejezetten erről szeretne beszélni, minden egyéb esetben azonban semmi szükség nincs erre.

Ne feledd, hogy egy randevún vagy, ami arról szól, hogy elfeledd a hétköznapok gondjait, és egyszerűen csak jól érezd magad. Tehát próbálj meg spontán módon felhozni különféle témákat és ne menj bele túl súlyos kérdésekbe. Keltsd fel az érdeklődést beszélgetőpartneredben és garantáltan megszűnik majd az idő körülöttetek! A másokkal való flörtölés olyan lesz majd, mint régen, mielőtt kimondtad volna a „boldogító igen”-t.

Ismerkedés házaspároknakÉrezd jól magad!

Ha belegondolsz, azért vágysz mások társaságára miközben házas vagy, mert egyszerűen csak jól szeretnéd érezni magad (vagy akár úgy is mondhatjuk, hogy jobban szeretnéd érezni magad)! Legyen hát! Abban a percben, amikor eldöntöd, hogy szeretnél másokkal találkozgatni, a legjobb, ha elhatározod azt is, hogy teljes gőzzel azon fogsz dolgozni, hogy jól szórakozz! Mindig próbáld meg a helyzet jó oldalát meglovagolni anélkül, hogy veszélybe sodornád a házasságod, vagy hogy megkockáztatnád a válást.

Legyen benned elegendő kalandvágy, hogy kiaknázd a házasság melletti társkeresés korlátlan előnyeit. Bár egy ilyen afférnak megvannak a hátrányai, az előnyök jóval túlszárnyalják a csődöt mondott házasságokkal járó borzasztó magányt. Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha nem vagy képes boldog lenni házastársad mellett. Rengeteg házasságban élő ember talál vigaszt valaki másnak a karjaiban. Találd meg a saját boldogságod, még ha annak az is az ára, hogy mások háta mögött kell ezt tenned.

Bízz bennünk amikor azt mondjuk, hogy bátran belekezdhetsz a társkeresésbe az életkorodtól, nemedtől, nemzetiségedtől és minden egyébtől függetlenül! Nincs más teendőd, mint hogy megteszed az első lépést, végzel egy kis kutatást és szerzel néhány társkeresési tippet kifejezetten házas emberek számára. Vágj bele most és írd meg nekünk, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtál!

scroll up