Online randitippek felnőtteknek

Társkeresés felnőtteknek

Szeretnéd, ha Ámor nyila újra eltalálna? Tökéletes társadat keresnéd vagy alkalmi kapcsolatra vágysz, de már évek óta nem randiztál senkivel? A felnőttkori társkeresés sokaknak teljesen új élményt jelenthet, ami egyúttal extra stresszel is jár, és még ezzel csak finoman fogalmaztunk. Mikor fiatalabb voltál, a randizás valószínűleg csak a romantikáról szólt és végig csak rózsaszín ködben úsztál. Amint viszont idősebb lesz az ember, már máshogy látja a dolgokat és a szerelem egészen más jelentést nyerhet.

Nagy valószínűséggel a harmincas éveidben már nem ugyanazt keresed egy párkapcsolatban mint tinédzserként. Felnőttként már másként gondolkodsz arról, hogy mi is fontos számodra. Már nem szeretnél habozni a párválasztásban és vagy valaki olyat keresel, aki hosszú távon gondolkodik, vagy csak alkalmi kapcsolatot szeretnél, bármi is legyen az elképzelésed.

Szerencsére korunkban, a közösségi oldalak hódításának korában már sokkal egyszerűbb felnőttként társkeresésbe kezdeni, egyszerűbb, mint gondolnád! És ne aggódj, ha úgy érzed, hogy a múltbéli terheid megnehezítik a párválasztást, ugyanis rengeteg más ember is hasonló gondokkal küzd, mégis belevágnak a társkeresésbe!

Társkereső oldalak felnőtteknek

A lenti társkereső oldalak mind olyan felnőtt embereknek szólnak, akiket érdekel az online társkeresés. Közel 100%-os esélye van annak, hogy lesz valaki, aki pontosan azt keresi potenciális párjában, mint amit te!

Társkeresés felnőtteknekMiért kezdj bele újra a társkeresésbe?

A nemrég szakítást vagy válást megélt felnőttek a társkereséssel új esélyt kaphatnak a szerelem átélésére. És az új szerelemmel együtt új esélyt kaphatnak arra is, hogy jobban megismerhessék önmagukat.

Minden szakítás egyben lehetőség arra, hogy mindenféle elfogultság nélkül visszatekints a múltra. Esélyt kapsz arra, hogy átgondolj mindent, mint például azt, hogy hol is siklottak félre a dolgok, vagy hogy hogyan is tudsz fejlődni és jobb emberré válni a hibáid segítségével. Talán túl ragaszkodó voltál? Vagy túlságosan indulatos, önző, esetleg bizonytalan? Az is lehet, hogy veled bánt igazságtalanul a párod, vagy hogy becsapott téged. Mi lehetett az oka annak, hogy megcsaltak téged? Vagy talán pontosan te voltál az, aki csak a hibát kereste a másikban és végül viszonyod lett valakivel?

Az újrakezdés azt jelenti, hogy kapsz egy új esélyt. A korábbi párkapcsolataidra visszatekintve örömmel veheted sorra a jó dolgokat, a rossz dolgokat pedig feljegyezheted, és átgondolhatod, hogy mit is csinálnál másképp egy új kapcsolatban. Ragadd meg a lehetőséget, amíg egyedülálló vagy, és tanulj a múltadból, vedd sorra azokat a hibákat, amiket soha többet nem szeretnél elkövetni.

Ez azonban egészen máshogy működik, hogyha nálad az újrakezdés azt jelenti, hogy alkalmi kapcsolatokat kezdeményezel, ahol nem fontos a partneredhez való kötődés. Mást jelent a társkeresés az olyan felnőttek esetében, akik az egyéjszakás kalandokat preferálják, mint azok esetében, akik inkább hosszútávú kapcsolatot szeretnének kialakítani.

1. Szex

Először is ejtsünk néhány szót a szexről. Az olyan felnőttek társkeresése, akik csak alkalmi kapcsolatokat keresnek, azt jelenti, hogy csak a szórakozás kedvéért teszik mindezt… És a szórakozás alatt itt konkrétan a szexre gondoltunk. Jól hallottad, az olyan felnőttek, akik azért kezdenek újra társkeresésbe, mert szórakozni akarnak, javarészt a testi kapcsolatot keresik. És itt nem akármilyen kapcsolatról beszélünk, hanem konkrétan olyanról, ami nem jár semmilyen érzelmi kötődéssel.

Ilyen esetben tehát valakivel összejössz egy este erejéig, másnap pedig már hűlt helye sem lesz az adott illetőnek. Ez persze teljesen normális, mivel nemrég még egy érzelmileg stresszes időszakon mentél keresztül. Bátran jutalmazd meg magad egy kis hancúrozással és válassz olyan partnert, aki hozzád hasonlóan nem szeretne „érzelmi lábnyomokat” hátrahagyni.

2. Pezsgés

A második dolog a pezsgés. A felnőttkorban esetlegesen bekövetkező kapuzárási pániktól való félelem tükrében miért is ne akarnál inkább egy kicsit többet eljárni szórakozni? Semmi gond nincs azzal ha belecsöppensz a szórakozóhelyek és éjszakai klubok által nyújtott pezsgésbe. A komfortzónádból való kilépés nem mindig olyan egyszerű, ha viszont képes vagy megtenni, garantáltan sikereket élhetsz meg. Hagyj otthon minden érzelmi terhet a múltból és légy te a parti középpontja! Sok más ember is hasonlóképpen cselekszik és képes felszabadultan szórakozni. Ezért aggodalomra semmi ok, nem csak te akarsz ennyi idősen ismerkedni.

Hogyan találd meg a megfelelő randipartnert

Fiatalként a társkeresés még valószínűleg azt jelentette számodra, hogy elmentél mondjuk a parkba, egy klubba, szórakozóhelyre vagy kiállításra és az ott kiszúrt, neked szimpatikus személyek telefonszámát próbáltad megszerezni. A közösségi oldalak korát élve viszont ma már ha találkozni szeretnél valakivel, akkor azt egyszerűen a telefonképernyőd oldalra csúsztatásával is megoldhatod.

Az új emberekkel való találkozás lehetősége azonnal elérhetővé válik számodra amint regisztrálsz egy online társkereső alkalmazásba vagy oldalra. Az internetes társkeresés együtt jár azzal, hogy a telefonod mindig magadnál tartod és így, az alkalmazások helyzetmeghatározó funkciójának köszönhetően bármerre jársz, megtalálhatod randipartnered és alkalmi vagy hosszútávú kapcsolatodat.

A társkereső oldalakat és alkalmazásokat övező szóbeszéd 2015-ben nagy áttörést ért el. A KBS Attention, egy new yorki székhelyű nemzetközi marketing- és reklámügynökség felfedezte, hogy az online társkereső applikációkkal kapcsolatos marketingtevékenység kifejezetten jövedelmezővé vált azok kirobbanó népszerűsége miatt. Mindez azt bizonyítja, hogy szerte a világon emberek ezrei használják a közösségi alkalmazásokat és társkereső oldalakat randik szervezésére és új párkapcsolatok kialakítására.

Természetesen felnőttként még mindig elmehetsz a környékbeli szórakozóhelyekre ha ismerkedni szeretnél. De ahogy azt korábban is említettük, ha kisebb kihagyás után szeretnél visszatérni a randizás világába, akkor valószínűleg valamilyen gyors megoldást keresel. Ha regisztrálsz egy online társkereső oldalra, akkor egy leszűkített listából válogathatsz olyan emberek közül, akiket hasonló dolgok érdekelnek, mint téged! Csupán annyi a dolgod, hogy végiglapozol ezen a listán, kiválasztasz egy szimpatikus partnert, beszélgetsz vele, majd megbeszéltek egy megfelelő randiidőpontot és helyszínt. Ennél nehezen találhatnál egyszerűbb megoldást! Ha beregisztrálsz egy online társkereső alkalmazásba, akkor végülis csak rábízod a telefonodra a munka időigényesebb részét!

Társkeresés felnőtteknek

Szerezz partner pillanatok alatt: online társkeresési tippek felnőtteknek

1. Ne akarj olyasvalaki lenni, aki nem te vagy.

Ne hazudj, ne ess túlzásokba és ne próbáld meg bármilyen más módon elferdíteni a valóságot önmagadról. Mikor valakivel először találkozol, inkább mutatkozz be saját magadként. Nem tanácsos hazudni az életkorodról, családi állapotodról, hobbidról, vagy a karrieredről, mert aztán ha partnered rájön az igazságra, minden bizonnyal nem lesz már kedve veled találkozni. Az ismerkedés felnőttként azt jelenti, hogy egyszerűen önmagadat adod, ugyanis ha megpróbálsz szerepet játszani, akkor csak elveszed magadtól annak az örömét, mikor valaki őszintén értékeli azt, aki vagy és valódi örömöt jelent számára, hogy veled lehet.

2. Gondold át, hogy pontosan milyen partnert is keresel

Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy mit is vársz el ettől az egész online társkereséstől:

  • A saját korosztályodban keresgélnél, esetleg nálad fiatalabb vagy idősebb partnert szeretnél?
  • Fontos számodra, hogy olyan társat találj, akinek hozzád hasonló az érdeklődési köre  és értékrendje vagy szívesen ismerkednél olyannal, aki tőled egészen különböző ember?
  • Olyasvalakit keresel, aki a lakóhelyedhez közel él, vagy benne lennél a távkapcsolatban is ha rátalálnál az igazira?
  • Milyen típusú kapcsolatra vágysz: alkalmi vagy hosszútávú, monogám vagy nem monogám? Olyan partnert keresel, akivel majd összeházasodhatsz és gyereket nevelhetsz, vagy csak egy kis szórakozásra vágysz?

Mindezen felül őszintén meg kell beszélned magaddal azt is, hogy milyen tulajdonságokat keresel leendő párodban. Otthon ülő típusra vágysz vagy inkább olyannal jönnél össze, aki a társaság középpontja? A formásabb vagy a sportos nőket szereted? Életed szerelmét karrieristaként vagy konyhatündérként képzeled el? Jobb, ha ezeket a kérdéseket inkább előbb, mint utóbb tisztázod magadban.

3. Válaszd ki a neked megfelelő társkereső oldalt

A modern társkereső oldalakról sokat el lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy mindenkinek valók. Léteznek etnikai csoportoknak szóló társkereső oldalak, különböző korcsoportok számára létrehozott weboldalak és olyan oldalak, melyek egy-egy konkrét érdeklődési kör megszállottjait kívánják összehozni. Ezen túl találkozhatunk olyan társkereső oldalakkal, melyek főként az alkalmi kapcsolatokat kereső embereknek kedveznek, olyanokkal, amik a különböző fétisek kedvelőit veszik célba, és gyakorlatilag bármilyen más célközönség is megtalálhatja a neki való oldalt. Azzal tehát, hogy kiválasztod a számodra megfelelő weboldalt, nagymértékben megnövelheted az esélyed, hogy megtaláld a nagy Ő-t.

Társkeresés felnőtteknek4. Legyél érdekes személyiség

Te randiznál olyasvalakivel, aki unalmas, nem csinál semmi érdekes dolgot az életében és nem hoz lázba a személyisége, az érdeklődési köre, az értékrendje, és úgy általánosságban véve semmi, ami vele kapcsolatos? Mindnyájan olyan emberre vágyunk, akiben látunk valami fantáziát. Nem feltétlenül kell neked lenni a legizmosabb, legszexibb, legjóképűbb vagy legcsinosabb embernek, és az sem baj, ha a pénztárcád nem kifejezetten vastag. Fontos viszont, hogy vicces, értelmes, spontán, magabiztos, kreatív, kalandvágyó, vagy bármilyen más módon érdekes légy a partnered szemében.

5. Légy mindenre nyitott

Bár egyértelműen fontos, hogy tudd, mit vársz az online társkereséstől, az is fontos, hogy nyitott légy az újdonságokra. Ha olyan vagy, mint az emberek többsége, akkor van egyfajta ideálod és általában a partneredet is eszerint választod meg. Lehet, hogy mindig is bejöttek neked a vörös hajú nők, vagy talán a szőkék, esetleg a formásabb lányok, de az is lehet, hogy az asszertívabb, karrierközpontú emberekhez vonzódsz. Próbálj meg ettől eltekinteni, és legalább néha beszélgess különböző típusú emberekkel is. Ha nem adsz nekik esély, akkor soha nem tudod meg, hogy működne-e velük egy párkapcsolat. Kövesd a megérzéseidet! Hidd el, az esetek többségében kifejezetten megéri!

Összességében az online társkereső applikációk kiváló eszközök arra, hogy rátalálj számtalan érdekes, vonzó és egyedülálló emberre, akiket másképpen lehet, hogy soha nem találtál volna meg. Ha szeretnél újra belecsöppenni az ismerkedés világába és még csak most hallottál először az online társkereső alkalmazásokról, akkor kezdj el ismerkedni még ma! Nem is hinnéd, hogy mennyi ember létezik rajtad kívül, akik felnőtt fejjel szeretnének társat keresni! Tedd meg az első lépést most és garantáltan nem fogod megbánni! Várjuk visszajelzésed ha megtaláltad az igazit, vagy ha egyszerűen hasznosnak találtad ezt a cikket!

scroll up