Senior társkeresés

Senior társkeresés

A szerelem nem ismer se kort, sem határokat. Akár a 20-as éveid elején, akár a 60-as éveidben, vagy akár azon túl vagy, nincs oka amiért ne hallgathatnál Cupido hívására újra és újra. A szerelem mindenhol ott van és nincs oka, amiért a senior társkeresés ne lenne lehetséges a legszebb korban.

A senior társkeresés elfogadható és gyakrabban előfordul, mint azt a fiatalabb generáció hiszi. Akár egy élettárs elvesztésével szembesülsz, vagy egy évekkel ezelőtti válással, az idősödőknek szóló társkeresés egyre gyakoribb és még ajánlott is a mai generációnak. Ez nem csak egy újragyúló szenvedély az újbóli szerelem iránt, hanem egy újragyúló szenvedély az élet iránt. Az egész arról szól, hogy legyen valakivel egyfajta kapcsolat és barátság, egészen a további évekig. Mert akár elismerjük, akár nem, senki sem akar igazán magányos lenni.

A senior-k találkoztak és sok örömön, vidámságon, fájdalmon és veszteségen mentek keresztül. De ez nem jelenti azt arra kellene berendezkedniük ami volt. Az emlékek mindig a múlt tükrei lesznek, akár jó akár rosszak, de nem kellene állandóan ezekkel foglalkozni. Még mindig van idő jóvátenni korábbi befejezetlen célokat és még többet, az elpazarolt szeretettel. Ha úgy gondolod, hogy az idősödő csoportba tartozol, és még mindig érdekel hogy Cupido játékaiban újra részt vegyél, akkor tudnod kell merre keresd és hogyan kezdj újra társat keresni mint egy profi. Itt van néhány tipp.

Hol találjunk társat

Senior társkeresés1.   Internetes Senior Társkeresés

Három szó: internetes senior társkeresés! Three words: online senior dating! Ez az első a listán. Lehet, hogy kicsit le vagy maradva a technológiában, de ez nem jelenti azt, hogy ne kezdhetnél el megtanulni most. Ragadd meg a legközelebbi laptopot vagy okostelefont, tölts le néhány alkalmazást és senior társkereséshez ajánlott oldalt, iratkozz fel, és nézz körül a senior társkeresés világában.

A Pew Kutató Központ szerint, 10-ből egy amerikai aktívan használ egy vagy több internetes társkereső oldalt, és a idősödő korúak egy növekvő részét teszik ki az internetes társkereső társadalomnak. Az internetes társkeresés némileg elvesz a találgatásból a társkeresés folyamán. Az internetes senior társkeresés szolgáltatás lehetővé teszi számodra, hogy előszűrd a lehetséges találatokat, a kölcsönös érdeklődés és élettapasztalatok alapján.

A senior társkereső oldalak véleményezései állítják, hogy a Match.com a legszéleskörűbben használt oldal az internetes társkeresésre, kiszolgálva minden korosztályt, ami természetesen minden senior-t is magában foglal. Az AARP Dating, OurTime és eHarmony’s Senior Singles a 65 felettiek igényeire és szükségleteire vannak szabva.

2.   Senior Események és Fogadások

Második a listán a senior események és fogadások. Nyugdíjas vagy, a gyerekeid felnőtte, és megvan minden időd hogy az igazi érdeklődésed és szenvedélyed üldözd. Sok módja van, ahogy egyedülálló seniorokkal találkozhatsz a közösségedben. Régi hobbiaid folytatása példálul, lehetővé teszi a szociális köreid növelését. Jó érzéked van a növénytermesztéshez? Csatlakozz egy helyi kertész klubhoz, vagy adj helyet egy kerti összejövetelnek. Imádod a színházat? Válj a művszetek támogatójává.

Nagyszerű lehetőség a senior társkeresésre az is ha felfigyelsz az idősödő lakóközösségekre és eseményekre. Bővítsd a naptárad egy sor senior eseménnyel a közösségedben. Vegyél órákat és szemináriumokat. Iratkozz fel önkéntesnek helyi szervezeteknél, mint a könyvtár vagy leveskonyha, vagy tölts időt azzal hogy segítesz a népeknek a saját szomszédságodban kisebb projektekkel a ház körül.

Ha pedig vallásos vagy, imaházak lehetnek azok a helyek ahol a korodbeli seniorokkal találkozhatsz. Sok templom kínál heti vagy havi eseményeket, különösen egyedülálló nyugdíjasoknak, mint vacsorák és szociális kirándulások. Emellett csoportokat is ajánlanak özvegyeknek, vallásos tancsoportok mellett, amit kor szerint szerveznek.

Senior társkeresés3.   Utazz

Végül pedig utazz! Egyre több és több ember vágyik az utazásra manapság.Ragadd magadhoz a vidám oldalád a szingliségnek és legyél nagyon vállalkozó szellemű! Ne hagyd hogy a korod az utadba álljon! Számtalan utazási lehetőség van az egyedülálló senioroknak, a hajóutaktól az európai túrákig, vagy akár a távoli rokonok és barátok meglátogatása. Nincs ahhoz fogható, mint bárhova elrepülni vagy vonatra szállni hogy valaki újjal találkozzunk. Még akkor is, ha nem találkozol azzal a különleges valakivel, akkor is lenyűgöző új tapasztalatokat fogsz szerezni a világ megismerésével. Csak emlékezz, hogy konzultálj az orvosoddal minden út előtt és után!

Ezek mind nagyszerű módjai, hogy kiterjeszt a megszokott szociális köreidet. Használd ki a széles változatosságot, hogy megtaláld a tökéletes senior párod. Válassz egyet kedved és az életmódod szerint.

Ismerj meg több módot, hogy más egyedülálló seniorokkal találkozz a közösségedben, ezen a cikken keresztül.

Társkeresési tippek senioroknak

Tudom, hogy most mit gondolsz, a társkeresés nehéz lehet amikor a játékos éveiden túl vagy. Sok társkeresési faktor változhatott ezidő alatt, és talán azt gondolod hogy elvesztetted a játékot. De egy dolgot észben kell tartanod amikor senior társkeresésről van szó, hogy az számít leginkább, amit kényelmesnek érzel saját magadnak.

Senior társkeresés1.   Hozd ki a Legtöbbet az Idődből

Az időskori társkeresésnél nem számít, hogy kinek kell fizetni minden egyes randevú után, mert mind a ketten készen álltok rá. Az sem igazán számít, hogy a személy akit kedvelsz, nincs annyira beléd esve. Vágd el a zsinórt és azonnal térj rá a következő lehetőségre. Az idő ketyeg és mindössze azon kell aggódnod, hogy hogyan hozd ki életedből a legtöbbet a te korodban.

2.   Tudd, hogy Mit Szeretnél

Határozz meg világos határokat, hogy merre szeretnéd ha a kapcsolatod tartana. Sok senior valójában társaságra vágyik és semmi többre. Néhány olyasvalakit keresnek akivel vacsorázhatnak, vannak akik utazótársat keresnek és megint mások olyasvalakit keresnek akikkel megoszthatják a kedvenc időtöltéseiket. Szóval ha holtbiztos vagy benne, hogy csak egy napi társat keresel, vagy nyitott vagy a kimozdulás ötletére többekkel egyszerre, mindig előre tisztázd. Az őszinteség az első minden kapcsoaltban!

3.   Légy Egyedi

A harmadik a litsán, hogy légy egyedi. Ha csak egy vígasz van a senior társkeresésben, az az hogy nem kell szűrésekkel foglalkozni. A fiatalkori társkeresés nehéz lehet, mert még mindig van időd megtalálni magad. A karriered még folyamatban és a személyiséged még nem teljesen ismert magad előtt, még kevésbé a randevú partnered előtt. Ezért van annyi tönkrement kapcsolat, ami elvadul a fiatal emberek társkeresésében. Még mindig sok van egy bizonyos emberben amit nem fogsz azonnal felismerni. És nem sok embernek lesz lehetősége hogy megismerje a valódi éned.

De amikor elég idős vagy, hogy teljesen ismerd magad, a szükségleteidet és az érdeklődéseidet az életben, akkor már képes leszel felfedezni bizonyos tulajdonságokat, bizonyos embereknél, akikkel valószínűleg randevúzni szeretnél. Ez azt jelenti, hogy nem számít mennyire vagy aggódó az időskori társkereséstől, biztos lehetsz benne hogy akárkivel is találkozol, lehetőleg ugyanannyira különlösen őszinte lesz magáról, csakúgy mint te. Nincs többé szükség szűrőkre, mert amikor 60 felett vagy, a kor nem számít többé és a kinézet sem! A senior társkeresés arról szól, hogy kapcsolatot létesíts emberekkel, kimondottan az érdeklődésednek és élettapasztalatodnak megfelelően.

Nyílj meg és adj egy esélyt a senior társkeresésnek, és soha ne szégyenkezz hogy ismét randevúzol a legszebb korban! Kövesd az utóbbi egyszerű szabályokat és légy merész a jelen törekvésekre. Állj készen, élvezd és mondd el nekünk a tapasztalataidat!

scroll up