A férfiakat tényleg a nagyobb fenekű nők érdeklik?

Jelen pillanatban, körül vesznek minket a gyönyörű hírességek, mint Nicki Minaj vagy Kim Kardashian, akik több mint hajlandóak megmutatni a feneküket, és ahogy a két híresség ezt meg is tette, jelentős sikert arattak. De mit is akarnak a férfiak? Vajon csak szórakoztató Nicki Minaj hatalmas badonkadonkját nézni, vagy tényleg ezt szeretnék a férfiak egy nőn látni?

Minden magazin azt állítja, hogy most a „nagy fenék” a menő. Ősszel, a Vogue divat magazinja volt az egyike a sok magazinak, amelyik kijelentette, hogy “hivatalosan is a nagy fenék korszkában járunk” és ez az olyan hírességnek köszönhető, mint Kim Kardashian. Jelenleg tele van az internet hatalmas fenekekkel és ez elősegítette a másik dolog, a ’twerking’ elnépszerűsödését is.

Régebben a nagy hátsókat a fekete nőkkel hozták összefüggésbe, azonban ez ma már egy hatalmas tes ideál. Sokan úgy hiszik, hogy ez az ideál összefüggésben van a nők érzékiességével is. De tényleg így van? Vagy ez az ideál kizáróleg erre az egy női testrészre összpontosít, ösztönözve a nőket a tornára? Nem csak erről van szó, de mit gondolnak a férfiak?

Számos tanulmány kimutatta, hogy a férfiak megőrülnek ezért az új ideáliért, és úgy értékelik a nagy fenekeket, mint még soha. Osztrák evulócia kutató Karl Grammer végezte el ezt a tanulmányt, és arra jött rá, hogy a férfiak a nagy feneket az egészséggel és a szépséggel társítják, és emiatt keresnek formás nőket, szép ívekkel.

Egy Texas Egyetem tanulmány szerint a is kimutatták, hogy a férfiak inkább a gömbölyű fenekeket szeretik. Ez nem jelenti szükségszerűen egy nagy feneket, hanem egy nagyon formás hátsót, hiszen őgy gondolják, hogy nem a méret, hanem a formája számít. A fenék csak nem lehet túl lapos.
A férfiak tényleg olyan nőt szeretnének, akinek Nicki Minaj feneke van

A férfiak inkább a nagy seggét

De miért? Hogyan kezdődött, hogy a férfiak hirtelen formás, és potenciálisan nagy fenekeket kezdtek el kívánni?

A kérdésre a válasz, egyértelműen a történelem előtti időkben rejlik, amikor egy formás fenék jele volt a termékenységnek. Ez volt az oka annak, hogy a férfiak ösztönösen mentek érzéki fenekű nők után, ami termékenységet jelentett, így tudták, hogy egészséges gyerekeket fognak együtt nemzeni.

Ezért ez az ideális továbbra is a férfiaknál. Továbbá, eltekintve a termékenységtől, a nagy fenék jelképezi az egészséget és a vitalitást is. Amikor egy nagy fenék vonz egy férfit, az egész a kombinációról van szó egy keskeny derék és egy nagy fenékkel együtt, és ez az, ahol az ember belső primitív lénye beindul, hiszen a nőnek az alakja jelzi hogy potenciális a jó terhességre, anélkül, hogy már gyereket várna.

Ugyanakkor, a nagy fenék mint testideál, nem csak a férfiaknál lett népszerű. Egyre több és több nő kezd el tornázni, hogy elérjék azt a tökéletes “Nicki Minaj” feneket. Ezzel összefüggésben több Instagram profil jelent meg, ahol a lányok utat mutatnak másoknak, hogy hogyan tudják “létrehozni” ez a test ideált.

Ezek között van Jen Selter, aki híressé vált a szociális médián a fenekéről keszült szelfik által. Ő jelentős kemény torna által szerezte meg a fenekét, és ezzel megmutatta, hogy lehetséges a töbi nő számára is, hogy ilyen feneke legyen, függetlenül attól, hogy nem így született.

De vajon minden nő olyan feneket akar, amit Nicki Minaj is megirigyelne?

Természetesen minden nő feneke más, és a személyes test ideál ínkább abból gyökerezik, hogy ki is ő, nem pedig hogy mi az álatlános test ideál. Talán a nagy fenék ideál csak egy módja hogy egy egészségesebb képet fessenek a női testről, nem úgy mint az előző vékony, modell képek?

Például rengeteg író dícsérte meg Nicki Minaj-t a feminista hozzá állásáért, ahol ő veszi kézben a saját szexualítását, amikor elmondja, hogy szereti rázni azt amivel az Isten áldta meg, de senki sem nyúlhat hozzá. Ezt az énekes az “Anaconda” című számban fejezte ki, ahol Nicki Minaj Drake-nek táncol. Ahogy Drake kinyújtja a kezét, hogy megérintse, Nicki rácsap és magabiztosan elsétál.

Az egészséges kinézetet félre téve, más előnyei is vannak a nagyobb fenekeknek. Tény, hogy egy kutatás szerint, amit a Pittsburgh-i egyetemen végeztek el, hogy az extra szírlerakódás a fenekünkön, azt jelenti, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy okosabbak lesznek a gyerekeink. Ez azért van, mert az a zsír, ami a nő fenekén és combján van, fejleszti ki a csecsemők agyát. Így amikor egy nő szoptat, a zsírlerakódás extra táplálékként szolgál, ami tudományosan is jelzi, hogy az okos csecsemők és a hatalmas fenekek össze kapcsolódnak.

A férfiak tényleg olyan nőt szeretnének, akinek Nicki Minaj feneke van

Kiderült tehát, hogy rengeteg előnye van a hatalmas fenéknek, és talán a legnagyobb, hogy a férfiak megvadúlnak tőle, de csak akkor ha formásak is! Szóval ha hallgatsz a férfi véleményre, és a világ test ideáljára, akkor láss neki és kezd a guggolásokat!

A férfiakat valóban érdekli a trend szempontjából a női test, de vannak más dolgok is amiket a férfiak érdekelnek és elvárnak, amikor potenciális partnert keresnek, nem csak a Nicki Minaj vagy a Kim Kardashian testalkat.

A férfiaknak megvannak az elvárásaik az első randi iránt miután megismernek valakit egy online társkereső oldalon, és ezt figyelembe véve, fontos hogy a nők komolyan veszik az etiketteket amiket egy randin kell követni, ás hogy hogyan mutassa be magát a profilján az online társkereső oldalokon.

Rengeteg más dolog van amit meg kell fontolni az online társkeresésnél, és jobb ha kipróbálsz más folyamatokat is.  De valóban, az egészséges test és a modern test idál, most nagyon népszerű.

 

mm

Helló! Itt én vagyok a szerkeszto és éveket töltöttem azzal, hogy megtaláljam az igazi szerelmet az interneten. És szerencsére sikerrel jártam! 🙂 Átadom a legjobb tanácsaimat a noknek!

scroll up