Az online társkeresés egy remek eszköz, ami segített rengeteg embernek rárelni az igaz szerelemre; azonban sajnos, elvezetett már minket pár sokkoló történethez is. Nem olyan régen, egy nő elment egy első randira és úgy tűnt, hogy minden remek. Meglepetésére, a férfi sokkal helyesebb volt élőben, mint képen, ami nagyon ritka.

Azonban nem sokkal utána, valaki kereste a telefonon. Hiába, hogy ‘váló félben’ voltak, még mindig együtt éltek, és a felesége azt hitte, hogy a házasságuk még rendben volt. Ha már belekostóltál az online társkeresásbe, akkor biztos, hogy neked is vannak vicces történeteid, akkor is ha nem olyan vészesek, mint a fenti. Olvasd el az alábbi 10 társkereső tippet, amit kutatók gyüjtöttek össze, mások tapasztalati alapján.

Pontozási rendszer

Kezdjük is egy pontozási rendszerrel. Először is, el kell döntened, hogy milyen jellemeket keresel egy tökéletes partnerben. Utána alkalmazza ezeket a tulajdonságokat az ismerősein, barátain, családján, kollégáin stb. Miután látod, hogy mit érnek el az ismerőseid ezen a pontozási rendszerene, kiválaszthatod a legfontosabbakat és elkezdheted használni ugyanezt a pontozási rendszert az online társkereső oldalokn. Ez segít abban, hogy gyorsan elkerüld azokat az embereket, akiknek nem rendelkeznek azokkal a jellemekkel, amiket te keresel.

Kívánságlista

A jellemektől eltekintve, most írd le pontosan, hogy mi is az amit vársz a következő kapcsolatodtól és partneredtől. Ezek leírása segít észrevenni, hogy mi is az amit igazán keresel, és lehet találsz olyan dolgokat, amik eddig eszedbe se jutottak. Próbáld meg a lehető legrészletesebben leírni a fontos témákat, mint a karrier, jövőbeli gyerekek, életmód, stb.

Tippek az online társkeresésrőlRövidítsd le a profilod

Minden kísérlet és viszgálat után, ugyanarra a fontos dologra akadtak a tudósok – ne írj egy esszét a profil ismertetődön. Miután regisztrálsz, könnyű azt hinni, hogy “mindent megkell tudniuk rólam”, de általában a rövidebb leírás a nyerő.

Bővítsd a látóköröd

Valami oknál fogva, a társadalom úgy gondolja, hogy nem illik egyszerre több oldalon társat keresni, pedig nincs semmi probláma több weboldal kipróbálásával. Minden oldal és applikáció más lehetőségeket és embereket kínál, így a te javad, hogy minél többet próbálj ki.

Ne siesd el a keresést

Bár sok időt töltünk mindenféle kérdőív kitöltésével egy online társkereső platformon, elveszthetika az értelmüket, ha a keresési szokásaid megváltoztatod. A keresésed eredménye a beállításoknak megfelelően változik.

Felejtsd el a szarkazmust

A komédia egy trükkös téma online, hiszen csak akkor vicces valami, ha a közönség pont úgy értelmezi, ahogy te azt gondoltad. Mi is itt a probléma? Általában az emberek nem úgy olvasnak ahogyan azt te szeretnéd. Pont ezért, jobb ha törölsz minden vicc vagy szarkazmus kísérletet.

Keltsd fel az érdeklődésüket

Ha az oldalad látogatói mindent megtudnak rólad pár másodperc alatt, akkor nem fognak értelmet látni abban, hogy írjanak neked. Ínkább az érdeklődésüket keltsd fel, így szeretnének többet megtudni rólad. Amint elkészíted a titokzatos profilod, az emberek nem tudnak majd mást tenni, mint hogy írjanak, hogy többet kiderítsenek.

Légy pozitív

A kutatás kimutatja, hogy minden negatív dolog a profilodon, ront az esélyeden. Amikor online vannak az emberek, valaki olyat keresnek aki feldobja a napukat, nem pedig tönre teszi. Használj pozitív beszédstílust és optimizmust a profilodon.

Tippek az online társkeresésrőlReklámozd a profilod

A legnagyobb hiba, amit az emberek elkövetknek miközben weboldalról weboldalra ugrálnak, hogy ugyanazt a profilképet használják. Más oldalak, más embereket vonzanak, így változtass a profilodon ennek tudatában.

Próbálj meg másmilyen szavakat és képeket használni, így meglátod milyen reakciót kapsz. Nincs semmi baj azzal, ha megváltoztatod a profilodat néha, ha nem kapsz semillyen vissza jelzést.

Mutass példákat

Ha valaki olyat keresel, aki ugyanazok a dolgok érdekelnek, mint téged, akkor a legjobb ha ezeket a dolgokat bemutataod a profilodon. Azonban tartsd észben, hogy általában a legjobb kapcsolatok, ellentétre épülnek. Ezt észben tartva, légy óvatos, hogy ne legyél túl szelektív a Tinder-en és a Match.com-on.

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up