Ha úgy döntesz, hogy megkeresed életed szerelmét egy online társkeresőn, akkor sok dolog van, amit meg kell fontolnod, mielőtt még kiválasztasz egy platfotmot. Az ár különösen nagy szerepet játszik abban, hogy leszűrjük, melyik oldalt nem szeretnénk használni. Azonban, nehéz lehet megérteni, hogy mire is pontosan költesz egy társkereső oldalon, ezért még az elején ennek az útmutatónak elmagyarázzuk, hogy mik is azok a költségek, amik ténylegesen kapcsolódnak egy társkereső oldalhoz, amikor úgy döntesz, hogy regisztrálsz rájuk.

A tagsági árak egy társkereső oldalon sok mindentől függnek, mint például, hogy mit keresel, hol keresel és hogy mennyire gondolod komolyan a társkeresést. A modern társadalomban számos különböző típusú társkereső oldal létezik. Van olyan ami ingyenes, és van ami egyáltalán nem.

Minden oldalnak megvannak az előnyei, de az attól függ, hogy mit keresel és melyik vagy melyik lenne számodra a legalkalmasabb, ha arra regisztrálnál. Az árak általában remekül kimutatják, hogy a tagok azon a társkereső oldalon, mennyire gondolják komolyan a pártalálást.

Ezáltal, a társkereső oldalakat, három csoportba lehet elosztani:

  • Az ingyenes társkereső oldalak. Mint azt a neve is suguallja, ezek az oldalak ingyenese, és ha te nem egy komoly kapcsolatot keresel, akkor általában ez a legjobb választás. Ezekez a társkereső oldalakat használva, neszélgethetsz más szinglikkel anélkül, hogy fizetni kellene a tagsáágért, és mint más portálokon, itt is megvan az esély, hogy találkozol valakivel, akit szeretnél jobban megismerni.
    Online Társkereső árak
  • Társkereső oldalak, ahol a tagság ára általában 15 dollár per hónap, mint a Dating.com, amiért hetente $2.75-öt kell fizetni (körülbelül $11 havonta). Hogy könnyebben lehessen érteni, ezek a weboldalak, olyanok mint egy bár. Az előny az, hogy online kerehetsz, nem pedig egy bárban a hangzavarral és a tömeggel együtt, hanem kényelmesen a saját otthonodból. Ez megkönnyíti a dolgot, hogy ismerkedj emberekkel, hiszen a bárral ellentétben, itt tényleg beszélgethettek. Sokkal nyugodtabb, és elkerülöd a stresszt és a nyomást, amit álatában egy bárban érzel, különösen, ha pont társat keresel. A tagok itt partnert keresnek, nem pedig egyéjszakás kalandot.
  • Vannak más weboldalak is, ahol a tagság ára harminc vagy több dollár per hónap, mint például a PartnerMedNiveau.dk. Amikor ebbe a csoportba tartozol, a társkeresés hirtelen sokkal érdekesebbé válik. Az egyhónapos tagság a fent említett oldalon, $115-ba kerül, így nyugodtan feltételezhetjük, hogy a tagok nagyon is komolyan gondolják a partner keresést. A legtöbben elhatározták, hogy ideje megtalálni az igazit – Ha készen állsz ennyit fizetni minden hónapban, akkor készen állsz, hogy letelepedj egy komoly kapcsolatban. Ezek az oldalak általában felajánlanak rendkívüli sikerek tapasztalatokat az online társkeresésről.

A széles körű kínálat a különböző weboldalokon, miközben egy tökéletes társkereső oldalt keresel, néha túlnyomó lehet. Sok szingli beleesik ebbe a csapdába, és elfogad mindenféle tagságot mindenkitől, amiből könnyen egy rémálom keletkezhet – főleg, amikor megkapod a számlát. Amikor először keresgélsz, akkor még nem vagy tisztában az árakkal és a szolgáltatásokkal, ezért fontos, hogy mindent nézz végig, mielőtt még megerősítesz valamit.

Rengeteg társkereső oldal kedvezményt kínál a hosszabb tagásgi csoportokra. Azért is fontos, hogy megfontold hogy milyen hosszú tagságot szeretnél, hiszen könnyen lehet megtéveszteni valakit arról, hogy az árengedményekkel együtt, a hosszabb tagság jobb üzlet. A havi részletek lehet hogy jobbnak tűnnek, azonban ha nem tervezed kihasználni a prémium tagság előnyeit tovább, mint például három hónapig, azután viszont már nem tudod vissza szerezni a pénzed.

A alábbi egy példa:

  • Egy hónap: $28 per hónap
  • Három hónap: $19 per hónap
  • Hat hónap: $14 per hónap
  • Egy év: $12 per hónap
  • Száz év: $1.25 per hónap

Online Társkereső árak

Nincsenek olyan oldalak, amik tagságot adnak száz évig, de ez a példa arra szolgált, hogy megértsük a lényeget. Ez egy egyszerű pszichológiai trükk, ahol csökkentett árat fizetsz egy olyan szolgáltatásért, amit nem terveztél megvenni. Ez nem egy jó üzlet, ha csak nem tervézted alapból ezt venni – ez csak egy olcsó ár.

Nem bölcs dolog, ha hagyjuk, hogy megtévesszenek minket a kedvezményekkel a hosszú távú tagságért, azonban az ellenkezője is rossz, ha találsz valakit aki érdekel, és a tagáságod lejár még mielőtt komolyabbra fordulhatna a dolog, mert csak ez első és egyben legdrágább hónapot vetted meg. Ebben a szituációban, neked kell eldöntened, hogy az illetőért megéri-e megvenni az egy vagy több hónapos tagságot.

Amit mi ajánlunk az az, hogy vedd meg a tagságot három, vagy hat hónapra, attól függően, hogy hogy gondolod, hogy mennyi idő kell neked megtalálni az igazit.

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up