Az online társkeresés világa nehézkés lehet még az elején. Megkérdeztük néhány nő tapasztalatait ezen téma kapcsán. Talán tanulhatsz valamit a válaszaikból.

Legyél elérhető

A történet: “Egy férfi megkérdezte, hogy szeretnék-e kimenni inni vele. Elmondtam neki, hogy nagyon szeretnék és megkérdeztem mikor, mire ő azt válaszolta, hogy nincs a városban a következő pár napban, és majd ír, ha visszaért.”

A megoldás: Ne kérj ki egy nőt, ha utána elhalasztod a randit. Ha ismerkedni akarsz akkor legyél elérhető. Mire te “készen” állsz, ő valószínúleg már elvesztette az érdeklődését – senki sem fog egy idegenre várni. Légy figyelemes a hölgy biztonságára a randi alatt.

Legyél helyénvaló

A történet: “Egyszer egy férfi megkérdezte, hogy én, “egy csini, fehér lány”, érdeklődök-e az “izmos, fekete férfiak”, mint ő, iránt.”

A megoldás: Ne írd le magad a fizikai tulajdonságaid alapján egy idegennek, ha csak nem egy egyéjszakás kalandot keresel. A nők nem akarják egy idegen anatómiáját megismerni egy társkeresőn.

Online Társkeresés férfiakank: Mit szabad és mit nemLegyél magabiztos

A történet: “Nem is pazarlom az időmet egy olyan profil végig olvasásával, ami úgy kezdődik, hogy nem bízik a társkereső oldalakban…”

A megoldás: Teljesen normális ha feszélyezve érzed magad, mert van egy profilod egy online társkeresőn. De tudod mit? Ezzel nem vagy egyedül.

Ha elárulod az embereknek, hogy kényelmetlenül érzed magad, hogy online profilod van, akkor megmutatod a bizonytalanságod. Senki sem akar dajkálni téged.

Legyél hízelgő

A történet: “Sok férfi mondja, hogy a képen biztos hamis, hiszen nem lehetek ennyire gyönyörű. Tudom, hogy csak bókolni akarnak, de nem szeretem az ilyen hozzászólásokat.”

A megoldás: Hogyan is reagálhatna egy nő egy ilyen üzenetre? “Oh, köszönöm, igen tényleg ennyire szép vagyok!”. Ne használj ócska csajozós szöveget. Bókolj neki, és persze legyél hízelgő, de figyelj arra, hogy milyen módszert használsz.

Legyél realisztikus

A történet: “Egyszer udvariasan elutasítottam egy férfit. Nem fogadott el nemet válasznak, és elkezdte sorolni, hogy miért illünk össze. Értékelem, hogy próbálkozott, de tényleg nem érdekelt. Blokkolnom kellett a profilját, miután nem hagyta abba az üzenetek küldését.”

A megoldás: Elfognak utasítani. Fogadd el és lépj tovább. Ez az inline társkeresés szépsége – van több opciód. Ha egy nő nem érdeklődik irántad, akkor azt fogadd el métósággal és keress valaki mást. Ne poróbálj meg valakit olyanra rábeszélni, ami nem érdekli őket.

Legyél proaktív

A történet: “Jelenleg beszélgetek egy férfival, aki nagyon érdekel. Már két hét eltelt, de még mindig nem hívott el sehová.”

A megoldás: Ha találsz valakit, aki érdekel és a kémia is meg van köztetek, akkor ne pazarold az időd. A bátorság csábító, és a lehetőségek rövid élettartamúak. Az oda-vissza levelezés egy társkereső oldalon fárasztó lehet. Nem egy piacon próbálsz az árból lealkudni.

Online Társkeresés férfiakank: Mit szabad és mit nemLegyél szuggesztív

A történet: “Nagyon megkedveltem egy férfit, akit online ismertem meg. Pár randi után, ő is elmondta, hogy nagyon kedvel, ollyannyira, hogy letörli a profilját…és megmondta, hogy én is tegyem ugyanezt.”

A megoldás: Nem mondhatod meg egy nőnek, hogy mit tegyen. Senki sem akar utasításokat hallgatni a párjától. Ez egy partnerség, nem diktatúra. Ha szeretnéd, hogy levegye az online profilját, akkor mond meg neki, hogy te levetted a tiédet. Ha tetszel neki, akkor ő ugyanígy fog tenni.

ÁLTALÁNOSÍTÁS

A történet: “Egy férfi megkérdezte, hogy mit csinálok ezen a hétvégén. Általánosnak, és egyáltalán nem személyre szabottnak éreztem magam.”

A megoldás: Másik férfiakhoz hasonlít, akik már írtak neki több érdeklődéssel. Úgy írják meg az üzeneteiket, hogy az precíz legyen. Egy általános üzentete könnyen félre lehet érteni. Ne úgy beszélj vele, mint egy munkatársaddal a liftben.

Tanulj ezekből a történetekből, és csak élvezd ki ezt az utat, de ne kényszeríts másokat vagy magad a kapcsolatra.  További tippeket, hogy mit tegyél az első randin, olvashatsz itt. Egy randi etikett is elérhető, mind férfiaknak és nőknek itt.  Talán kíváncsi vagy, hogy mire számíts az online társkeresőtől.

mm

Helló! Én vagyok a Tarskeresooldalak24.hu szerkesztoje. Már sok társkereso oldalt leteszteltem, és itt a blogon, átadom a legjobb társkeresési tippeimet férfiaknak.

scroll up