Online társkeresés hatalmas népszerűségnek örvendhetett az elmúlt pár évben. Több ember találja meg az igazi szerelmet az Interneten, mint előtte bármikor. Azonban, sokan problémákba ütköznek, amikor szeretnék megtenni a következő lépést. A legnagyobb probléma az online társkereséssel, hogy nem tudjuk, hogy mikor jött el az ideje, hogy találkozzunk az illetővel szemtől-szemben is. Ha túl korai a találkozás, akkor tönkretehet mindent, amit már létrehoztatok magatok között. Ha túl sokáig vártok, akkor a szikra kettőtök között kialudhat.

Ha már elkezdtetek beszélgetni, küldtetek egymásnak flörtölős üzeneteket, ás nagyjából megértitek egymást, akkor tegyétek meg a következő lépést, mielőtt még túl késő lesz. Lent felsorolunk pár dolgo, ami segíthet az online-ról a szemtől-szembeni találkozást zökkenőmentes átmenetté tenni.

Vedd figyelembe az ő álláspontját

Fiúk, legyünk őszinték és valljuk be, hogy a nőknél sokkal nagyobb a tét, mint a férfiaknál, amikor az első találkozásról beszélünk. Először is, a nap nagy része azzal fog eltelni, hogy felhívja a barátnőit, majd kiválaszt egy tökéletes ruhát. A nap hátralevő részében, megcsinálja a haját és a sminkjét, hiszen neki ez a randi nagyon fontos. Sokkal több időt és pénzt fog költeni arra mint te, hogy készen álljon a randira veled.

Online Társkeresés: A következő lépés megtétele, amikor valakivel randizolEzt szem előtt tartva, mindig kezelj úgy egy első találkozást, mint egy randit. Rengeteg férfi, nagyon messzire megy el, hogy elkápráztasson egy nőt, de emlékezz, hogy folyamatosan értékelni fog, és még nem tettél semilyen hatalmas befektetést. Ez nem azt jelenti, hogy mondj el mindent amit eddig terveztél, és vidd el egy romantikus, gyertyás, vonósnégyes hajókázásra.

Ez csak annyit jelent, hogy egy pár ital egy jó bárban, jobb mint egy egyszerű kávé a kávézóban. Nem csak érdekesebb lesz az élmény mind a kettőtöknek, hanem meg is mutatja, hogy tisztelettel kezeled őt.

Légy tudatában

A nők minden nap szembesülnek a borzasztó hírekkel, hogy mi történik, ha valaki túlságosan bízik a kiszemeltjében az online társkeresésnél, és ennek következményei vannak. Pont ezért, a nőket mindig emlékeztetik a biztonságukra és élővigyázatosságra, amikor először találkozik egy férfival a neten. Fontos megjegyezni, hogy ez nem egy ítélet, csak megerősítés az ébersége iránt.

Ezért, a férfinak mindig segítenie kell, hogy a nő kényelmesen érezze magát. Hagyd neki, hogy ő válassza ki a publikus helyet ahol találkoztok, hogy magával hozzon egy barátot, és ne sértődj meg, ha egy kicsit ideges az első pár percben. Sőt előfordulhat, hogy észreveszed, hogy nézelődik a vészkijáratért. Bár te tudod, hogy ne lesz rá szüksége, fontos, hogy ő szellemileg és érzelmileg is biztonságban érezze magát. Ellenkező esetben, nem fog megnyílni előtted.

Amikor a biztonságos társkeresésről van szó, akkor a hangsúly általában a nőn van, de fontos, hogy a férfi is kényelmesen érezze magát. Ne félj megtenni ugyanezeket az elővigyázatosságokat, szólni egy iserősnek, hogy hol vagy, benne hagyni a telefonod a zsebedben, stb. Ha mind a ketten megteszitek ezeket a lépéseket, akkor mind a ketten biztonságban érezhetitek magatoka, és elkezdhettek bízni egymásban.

Online Társkeresés: A következő lépés megtétele, amikor valakivel randizolÜgyelj a vészjelekre

A legjobb dolog az online társkeresőben az, hogy akkor mész el amikor csak akarsz. Még nem ismeritek annyira egymást, hogy meglegyen az érzelmi kapcsolódás kettőtök között. Ha ne adsz meg semmilyen személyes információt (amit amúgy sem tanácsolunk általában), félbehagyhatod a beszélgetést, és elfelejtheted az illetőt.

Mint már említettük, nem csak a férfiak viselkedhetnek gyanús módon, így fontos, hogy mindig ügyelj a vészjelekre. Ha például észreveszed, hogy sokkal érdeklődőbb, amint megemlíted a pénzügyeid. Ebben az esetben, meg van minden jogod, hogy félbehagyd a beszélgetést és távozz.

Az az igazság, hogy egyetlen randi sok mindent elárulhat valakiről. Vigyázz, ha hirtelen elkezd beszélni a jövőről. Nagyon sokan elárulták, hogy honnan tudják, hogy valaki tapadós lesz az elsp randi után; általában a folyamatos üzenetek, és az ágyba ugrás az első este sokat mondhat a jellemükről. Továbbá figyelj a szélhámos kérdésekre is, amiket úgy érzel, hogy nem megfelelőek.

Olyan kérdések, amik segítenek neki, hogy biztonságban érezze magát rendben vannak, de ha érdelődik a régi kapcsolataid iránt, az utalás lehet a birtokló viselkedésnek. Normális esetben, az ösztönöd a legjobb barátod, hiszen tudod, hogy ha valami nincs rendben.

A férfiek könnyen esnek csapdába, amikor egy gyönyörű nvel randizhatnak, és ez a szépség segíthet, hogy néhány jelet ne vegyél észre. Ha a viselkedése kissé irracionális, ne próbéld meg kimagyarázni. Párok szétmennek nem sokkal azután, hogy a szépség-hipnózis elmúlik, és észre veszik, hogy hogyan is viselkedi az illető. Vigyázz olyan nőkkel, akik más profilképét használják, vagy hazudnak a korukról (ha hatalmas a különbség), vagy elhívnak egy esküvőre, nem sokkal azután, hogy megismerkedtetek.

Online Társkeresés: A következő lépés megtétele, amikor valakivel randizolKeményen vess véget

Egy randi vége trükkös lehet, attől függetlenül, hogy online vagy offline találkoztatok először. Csak egy dolog számít – érdekel a nő, vagy sem? Ha igen, és alig várod hogy újra lásd, akkor mond meg neki, hogy nagyon jól szórakoztál és már várod az új találkozást. Ha egyetért, akkor folytassátok a beszélgetést a következő napokban.

Azonban, ha egy kicsit furcsa volt, akkor várj amíg ő ír neked először. Ha üzengettek egymásnak a következő napokban, és úgy tűnik minden rendben, akkor kezd el szervezni a következő randit.

Másrészt, ha nem nagyon érdekelt a nő, akkor fontos, hogy őszinte legyél. Ha nem szeretnél gonosznak hangzani, akkor mond neki, hogy ‘Nagyon jól éreztem magam, örültem a találkozásnak’. A legrosszabb, amit ebben az esetben tehetsz, hogy hazudsz és azt mondod neki, hogy ‘szeretnék veled újra találkozni’, hiszen ez hamis reményt fog adni neki. Nincs szükség rá, hogy gonosz legyél.

Mint látod, a fenti tippek alapján, nem szükséges hogy az átmenet az online társkeresőről az igazi randira katasztrófa legyen. Addig amíg emlékszel ezekre a fontos dolgokra, minden alkalmad nagyszerű lehet!

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up