Az online társkeresők megkönnyítik az embereknek, akiknek közös az érdeklődési körük, az ismerkedést. Nagyon sok online társkereső weboldal leszűri a tagjait azon célból, hogy mindenkit összepárosítson a kompatibilis partnerrel.

Más társkereső weboldalak kiemelnek profilokat, akik közül a többi felhasználó válogathat. Bármelyik is szimpatikusabb, itt van pár tipp az érdekében, hogy segítsenek neked megtalálni a számodra ideális partnert:

Legyél konkrét

Ha egy online társkereső felmérést vagy a saját online profilodat töltöd ki, legyél annyire pontos, amennyire csak lehet. Vedd figyelembe a jellemedet, és hogy mitől vagy más, mint a többiek. Ne félj dicsekedni a sikereidről, vagy viccelődni a félelmeidről, mint például a kísértet házak, vagy a hétfő reggelek. Ha nagyon általános dolgokat mondasz, mint “szeretem a hosszú sétákat a tengerparton” vagy “olyan valakit keresek, aki kitölti az életem”, a profilod unalmas lesz.

Olyan dolgot mondj, ami megállítja az embereket a ritmusukban, hogy elgondolkozzanak róla, például olyan mondatokat, mint “Olyan valaki vagyok, aki szeret kempingezni, de egy introvertált testében ragadtam”. Valami érdekeset, amely tovább indokolja a beszélgetést.

Beszélj felnőttesen

Úgy írj, hogy az mutassa, hogy tudsz helyesen beszélni. Használ ki a helyesírás és a nyelvtan ellenőrzőt. Kérd meg a barátod, hogy ellenőrizze le azt, amit írtál, hogy ne tűnjön úgy, hogy ellógtad a nyelvtan órát. A szöveg a profilodon nem lehet ugyanolyan, mint ahogy a barátaiddal beszélnél. Ugyanakkor, maradj hű magadhoz – szívből írj és beszélj úgy, ahogy általában tennéd, ne úgy mint akinek gondolod, hogy lenned kell.

Légy őszinte

Ne túlozz. Ne legyél félrevezető. Ne hazudj. Elkerülheted a csalódást, főleg magaddal szemben, ha őszinte vagy, főként a korodról, a foglalkozásodról és a fizikia jellemzésedről. Ne mond, hogy “formában vagy”, ha ez nyílvánvalóan nem igaz.

Mit szabad és mit nem az online társkeresőkönRészletek a szexuális életedről

Amikor a szexuális életedről van szó, nincs jó módja, hogy azt mind nyílvánosságra hozd. Egy online társkereső profil nem a legjobb hely a dicsekedésre a szexuális kalandjaidról (vagy annak hiányáról).

Használj releváns fényképet

Nem vagy kötelezett, hogy feltölts egy profilképet, de egy egyértelmú és aktuális kép magadról sokkal több reakciót kap, mint egy profil kép nélkül.

Legyen annyire személyes, amennyire csak lehet – egy profi fénykép túl lehet szerkesztve és elmásítja a valódi kinézeted. Hagyj ki másokat a fényképről ha lehetséges. Ne felejtsd el, ez nem csak egy egyéjszakás kalandhoz kell, szóval nincs szükség a túl hivakodó képre.

Ne használd a vezetékes számod

Tarts észben, idegenekkel beszélgetsz. Minél kevesebb személyes adatot adsz meg, annál jobb. A mobilt nem lehet lenyomozni a házadhoz. A vezetékes telefont igen.

Randizz helyiekkel

Próbálj meg olyan tagokat keresni, akik a közeledben laknak. Aki nincs olyan messze tőled, azzal sokkal többet találkozhatsz. Elkezdeni egy kapcsolatot valakivel, aki messzebbre lakik tőled, megfogja akadályozni, hogy fizikailag közel legyél hozzájuk, akányszor csak szeretnél.

Nyílvános helyen találkozzatok

Ismét, vésd az eszedbe, hogy akivel találkozol, az még valamilyen szinten idegen, ezért vegyenek körül az emberek, amikor először találkoztok. Ha egy kevésbé nyílvános helyen találkoztok, győződj meg róla, hogy valaki tudja, hogy hova mész.

Ne várj túl sokáig, hogy találkozzatok szemtől-szemben

A legújjabb kutatások arra utalnak, hogy egy hamis intimitás jön létre, ha valakivel hosszabb ideig csak digitálisan beszélgettek. Ez, viszont lehetővé teszi, hogy legyőzd a gátlásaid. Könnyen elfelejtheted, hogy egy idegennel beszélgetsz, és meglehet, hogy túl sok információt adsz meg, mint például a személyed adataid.

Ne használd az online társkeresőt a munkahelyeden

A szakmai és a személyes életed külön kell, hogy legyen. Tartsd észben, hogy minden amit csinálsz a munkahelyi gépen le van ellenőrízve a feletteseid által…és a technikus fiúk mellett elsétálsz minden nap.

Korlátozd magad egyszerre egy randira

Teljesen rendben van egyszerre több jelöltel beszélgetni online, de győződj meg róla, hogy nem randizol egyszerre többel. Haladj lassan és ismerd meg azokat, akikkel a legnagyobb kapcsolatot érzed. Egyszerre intézni több randit, elvehet kulcsfontosságú intim pillanatokat és tönkreteszi az online társkereső élményt.

Mit szabad és mit nem az online társkeresőkönTartsd meg a célozgatást magadnak

Mindenki humorérzéke más. A viccek amiket mesélsz a barátnőidnek és a havejaidnak nem ugyanaz, amit az első randin kellene használnod. Valaki megsértődhet egy viccen, amit te ártatlannak tartasz. Mérd fel a partnered, mielőtt ebbe belevágsz.

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up