Ha azon gondolkozol, hogy szerencsét próbálsz az online társkereséssel, biztos azon is elgondolkoztál már, hogy van-e valaki aki talált már párt ezeken az oldalokon. Önmagában az a tény, hogy az elmúlt években több száz társkereső oldal is felbukkant, azt jelzi, hogy az online társkeresés sikeres.

A Társkereső oldalak, társkeresés, gyors randizás és vakrandizás, mind olyan dolgok, amikről nem beszéltek az emberek a múltban, de most már olyan gyakori jelenségek ezek, hogy több millióan használják őket és nem próbálják titokban tartani már.

Az online társkeresést reklámozzák a televíziókban, a rádiókban, a sajtón kersztül, így ma már teljesen elfogadható módja annak, hogy valaki új partnert találjon. Sok felhasználó a társkereső oldalokat vagy társkereső applikációkat összekapcsolják a Facebook oldalukkal, így jelezve a családjuknak és a barátaiknak, hogy komolyan keresik az életük szerelmét.

Lehetsz sikeres az online társkeresőn?

A mozgalmas életünk folyamán, kevés az idónk, hogy bárokba, partikra és más rendezvényekre járva keressük a partnerünket, és a kutatás is kimutatja, hogy a legtöbb szingli fent van több társkereső oldalon is, így keresve a szerelmüket. Ezen felhsználók közül, egy harmada szívesen fizet az ilyen szolgáltatásokért. Ez bizonyítja, hogy milyen komolyen vaszik a szinglik a társkeresést.

Megtalálni a partnered a saját nappalid kényelmáből, az nem csak komfortos, hanem idó takarékos is. Továbbá, az ismerkedés új arockkal a munkahelyről vagy a városban remek, de az esélyek az online társkeresőn ugyan ilyenek, hiszen a tanulmány mutatja, hogy online társkereséssel az emberek gyakran több randira jutnak el.

Ma már 11%-a a pároknak, valamilyen online társkeresési programot használva kerültek össze, és talán ez a legjobb reklám arra, hogy bemutassák az online társkeresés hatékonyságát. Nagy a valószínüség arra, hogy egy vagy akár több pár is akit ismersz, online találkoztak.

Níilvánvalóan, sok-sok kutatást véheztek, annak érdekében, hogy megtudják mi is az online randizás siker mértéke. A kutatások több forrásból származnak, és vannak olyan eredmények, amik hitelesebbek a többinél. A különböző társkeres honlapok, általában 90-98% sikert ígérnek, a saját kutatásaikat elemezve, de ezt nem szabad teljesen elhinni, hiszen az oldalak, maguk veszik fel a tudósokat, akik elvégzik ezeket a teszteket.

Másrészt, független kutatásokban meglehet bízni, külföldön és itthon egyaránt, független kutatóktól és intézetektől (Gallup, csak hogy megnevezzünk egyet), hiszen nekik nem érdekük, hogy csodálatos eredményekkel szolgáljanak minket. Ezek a független kutatások, azok amik kimutatják, hogy milyen jó esély van partner találni online társkereső oldalakkal és társkereső applikációkkal.

Lehetsz sikeres az online társkeresőn?Mert (ország név), a számok azt mutatják, hogy negyede (ország lakos száma) például ANGLIA) párok akik az Interneten találkoztak 1997 és 2010 között, (ország neve) a harmadik helyre helyezi a világ legaktívabb netes társkereső országjainak.

Egyharmada a (ország lakos száma) (például ANGLIA) jelzik, hogy készen állnak megtalálni az igazit az Interneten, és a 40-es korosztály is egyre gyakrabban használ online társkeresőt. (ország lakos száma)-ból (például ANGLIA) akik online társkeresőt használnak, 79%-a szerez randit, és ez a szám magasabb a nőknél, mint a férfiaknál. 46%-a azoknak akik találkoztak szemtől-szemben is, állítja, hogy találtak egy biztos kapcsolatot.

Ezek a számok mind azt mutatják, hogy az online társkeresés működik. Remek esélz van, hogy megtaláld az igazit egy vagy több internetes társkeresőt használva, viszont ez nem történik meg automatikusan. Miközben kihasználjuk, hogy az online társkeresés egyszerű és kényelmes, tudnunk kell, hogy bizonyos munkát is el kell végeznünk a siker érdekében. Nem elég egy profilt készíteni egy társkereső oldalon és utána hátradőlni és várni, hogy mikor esik egy randi az öledbe.

Aktívnak kell maradnod a kedvenc oldalaidon, írni és válaszolni az üzenetekre, olyanoktól akik tetszenek, és természetesen randizni menni azokkal akikkel kölcsönös az érdeklődés.

Annak ellenére, hogy egy kis időt vesz igénybe, még mindig a leggyorsabb módszer, hogy megtaláld a partnered, nem beszélve arról, hogy kényelmes és szórakoztató – és kitudja, lehet, hogy életed szerelme, csak pár kattintásra van tőled.

mm

A Tarskeresooldalak24.hu a legjobb oldal, ha tanácsokat és tippeket keresel az online társkereséssel kapcsolatban. Az összes társkereső oldalt kielemeztük, hogy TE a legjobb online társkeresési élmény részese lehess.

scroll up